Final Fantasy VII Remake - viszik, mint a cukrot

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 9.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába lett a Final Fantasy VII remake-je PlayStation 4-exkluzív cím, így is nagyon szép eladási számokat produkált a megjelenése óta eltelt az első négy hónapban - ezzel a Square Enix legjobban fogyó PS-játékává avanzsálva magát.

Az idén április végén megjelent Final Fantasy VII Remake mind a kritikusok, és mind a játékosok körében hatalmas sikert aratott, ami - a PS4-exkluzivitás ellenére - szépen megmutatkozott a pénztáraknál is.

Már a megjelenést követő harmadik napban 3,5 millió példányt értékesítettek a JRPG-ből, és nemrég a kiadó büszkén jelentette, hogy ez a szám átlépte a 5 milliót, ami azért megsüvegelendő teljesítmény. Így a Final Fantasy VII Remake lett a legkelendőbb PS-játék valaha, amit a Square Enix készített.

Ennek fényében nem csoda, hogy készül a folytatás, amely azonban még a fejlesztés nagyon korai szakaszában tart - tehát egyhamar ne számítsunk a megjelenésére.

6.
6.
Usagi-Kun, mi a véleményed a FF7-ről?
5.
5.
PapaYeti
#3: Igen midgar után nagyot vált addig viszont így próbálja megteremteni a haqngulatot és a világot bemutatni a játék. (Az eleje kötött, hogy kicsit felpörgetve nyomhassa az információt és loret utána szabad...). Nekem egyik kedvencem minden karakterével így elfogult vagyok, de szerintem is szuper lett .
4.
4.
KopyAti
#3: Majd Midgar után, ami ugye az első rész volt. Az eredetiben is Midgar után nyílt meg a játéktér.
3.
3.
kamgecam
#1: Pedig ezt kihagytam mert a demo nem jött be! Fapadosan lineárisnak tűnt, pedig szeretem a lineáris sztoris játékokat de ennél konkrétan úgy éreztem hogy sínen megyek. A teljes game-ben kinyílik a játéktér?
2.
2.
Ooorky
#1: Én konkrétan egynél se, UNO-ban van vmi 71%-os progress, de az meg multi játék, fogalmam sincs miért van benne achievement egyáltalán...
1.
1.
azureknight0715
A játék számomra még mindig toronymagasan a legjobb a ghost of tsushima mellett. Mindkettőt kiplatináztam, és nem sok játéknál teszem ezt meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...