Már szeptemberben megjelenhet a Halo 3

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 15.
  • Hír
Link másolása
Ma már megtudtuk a PC-s Halo 2 megjelenési dátumát, most pedig egy egész pontos időpont merült fel az Xbox 360-ra készülő Halo 3 boltokba kerülésével kapcsolatban.
Ma már megtudtuk a PC-s Halo 2 megjelenési dátumát, most pedig egy egész pontos időpont merült fel az Xbox 360-ra készülő Halo 3 boltokba kerülésével kapcsolatban.

Ugrás a galériához

A szeptemberi dátumot Shane Kim, a Microsoft egyik munkatársa vetette fel, ám az időpont még korántsem biztos. Shane a kora őszi megjelenést a Grand Theft Auto 4 októberi boltokba kerülésével magyarázza: állítása szerint a Bungie szempontjából az volna előnyös, ha még a Rockstar sikerre ítélt játéka előtt kidobnák saját sorozatuk harmadik részét. Mint említettük, a dátum még kérdéses - azonban azt megtudtuk, hogy a Microsoft nem sürgeti a fejlesztőket, s teljesen rájuk bízza azt, hogy mikor akarják kiadni a Halo 3-at.
5.
5.
Halfer
Töröltem a politikával kapcsolatos összes hszt! Nem hogy a hírhez nem kapcsolódik, hanem az egész oldalon tilos. Tartsátok ehhez magatokat!
4.
4.
SanAndriska
Mostanában egyre növekednek az ilyen és ehez hasonló összetűzések a kommentekben.

Vagy csakénolvasokegyretöbbkommentet?Mindegy

Lényeg a lényeg: Szerintem ha kiadják elhamarkodva, csak azért hogy a GTA 4 előtt kin legyen, akkor az nem minden szempontból lesz a legjobb.

De ha szépen nyugodtan össze dobják, és kiadják normálisan, alaposan összedobva a játékot, jobban járhatnak szerintem.

Ha meg valaki meg akarja venni, akkor úgy is megveszi
3.
3.
VID993HUN
Én szzertek politizálni, de ez nem az a hely :)
2.
2.
Daveout
Szerintem Ezt nem itt kéne megbeszélni! Ne rontsátok már el ezt a fantasztikus hírt!!! menjetek innen máshova politizálni!!! Előre is köszönöm!
1.
1.
VID993HUN
Ezt nagyon várom már!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...