Egy ötödik rész is készül a John Wick-sorozathoz

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A John Wick-sorozattal nem csak Keanu Reeves tért vissza a rivaldafénybe, de egy olyan univerzum is felépült, ami a vele kapcsolatos tervek alapján egyenesen kimeríthetetlennek tűnik.

A Deadline jelentése szerint a Lionsgate egy ötödik részt is szeretne a John Wick-sorozathoz, ennek a forgatása ráadásul együtt zajlana a negyedik epizódéval. Ennél többet nem tudtunk meg a folytatásokról egyelőre.

A negyedik felvonást még a harmadik debütálásával párhuzamosan, 2019 májusában jelentették be, az eredeti tervek szerint 2021. május 21-én került volna mozikba - érdekesség, hogy éppen akkor, amikor a John Wicket alakító Keanu Reeves másik várva-várt filmje, a Mátrix 4 is. A premiert végül 2022. május 27-re halasztották a koronavírus-járvány miatt.

A rajongók egyébként sem fognak unatkozni, jelen állás szerint legalább két mellékág készül a John Wick-filmekhez. A Starz egy tévésorozaton dolgozik jelenleg The Continental címmel, és egy másik mozi is a csőben van: a Ballerina egy fiatalabb bérgyilkosra fókuszál majd.

6.
6.
hedzsooo
Pl. a batmanes filmeknek is igy gondoltak anno, aztan hiaba voltak a jo akciofilm szineszek, nagy nevek, pl. Val Kilmer, Schwarzenegger, vagy akar pl. a Clooney... Ott sem artott a cim jegeltetese es ujragondolasa aztan....
4.
4.
r3dman
Kapna legalább egy golyót a fejébe.Szerintem megváltás lenne neki.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
A 3. már egy katasztrófa volt szerintem. A 2. pont eléggé gyors volt, de muszáj volt tenni rá egy lapáttal. Sose fogom tudni elfelejteni azokat az izzadságszagú bérgyilkosdumákat..
2.
2.
#1: Valami hasonlóra gondoltam én is,pedig szeretem ezeket a filmeket.
1.
1.
Heldengeist
Azért nem kénen túltolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...