Egy teljes évet csúszik a John Wick negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt le kellett állítani a forgatásokat, így a stúdiók kénytelenek átrendezni a naptárjukat is. Most épp a Lionsgate jelentett be egy nagy adag új premierdátumot.

A Disney után a Lionsgate is felvázolta, hogyan rendezi át a megjelenéseit a koronavírus-járvány miatt. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdió ugyan nem mindegyik premierjét halasztja el, de a legtöbb esetben masszív csúszásokra számíthatunk majd, a John Wick negyedik része például kapásból egy évet késik.

A John Wick 4 az eredeti tervek szerint 2021. május 21-én (vagyis az új Mátrixszal egy napon) debütált volna, az új ütemterv alapján azonban csak 2022. május 27-én számíthatunk rá. A helyére a Spiral, a Fűrész-sorozat Chris Rock által jegyzett mellékszála érkezik, ami most májusban került volna mozikba.

A Ryan Reynolds főszereplésével készülő The Hitman's Wife's Bodyguard 2021. augusztus 20-ra csúszik, a The Devil's Light 2021. január 8-án debütál, míg Kristen Wiig új vígjátéka, a Barb and Star Go to Vista Del Mar 2021. július 16-án érkezik.

Két film esetében nem változtak a tervek: a Nicholas Cage-féle The Unbearable Weight of Massive Talent 2021. március 19-én, a Chaos Walking 2021. január 22-én jelenik meg.

9.
9.
user101
Keanu Reavs az új Nicolas Cage... :(((
8.
8.
Kenau átment proli-film gyártásba, kár érte.
7.
7.
Extol
Egyszer belenéztem az egyik filmbe, de kb 10 perc után átkapcsoltam, mert baromi unalmas volt
5.
5.
Yanez
Ideje lesz most már belevágni a harmadikba, az első kettő ugyanis bejött. Van itt még olyan, aki nem látta? :D
2.
2.
godach
#1: Nemrég pótoltam minden részét és az Animatrixot is. (Hozzáteszem a Love, Death & Robots sorozatnak pont az animatrix imádatom miatt mertem hozzákezdeni)
Szóval a lényeg, hogy sokan hőzöngenek a folytatás miatt, holott szerintem a befejezés pont úgy végződött, hogy ez a film akármikor elbírna egy NewGame+ -ot, ha van egy jó író.
1.
1.
hedzsooo
Kíváncsi vagyok hogy a Matrix új részét is meg/kitolják-e +1 évvel... Frankó lett volna ha 1 időben jelenik meg mind a 2 filmje, + egyébként is ez a mostani helyzet gondolom úgyanúgy kihathat az új MATRIX készítésére is, jó lenne ha arra is inkább több időt szentelnének..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...