Nem fejleszt több offline játékot a Funcom

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi időben sokat hallunk a Funcom felől, s az elhangzott hírek többnyire mindig online játékaikról, valamint későbbi online terveikről szólnak.
Az utóbbi időben sokat hallunk a Funcom felől, s az elhangzott hírek többnyire mindig online játékaikról, valamint későbbi online terveikről szólnak.

A cég mostanában teljes erővel dolgozik az Age of Conan című MMORPG-n, illetve folyamatos jelleggel támogatják az ingyenesen is tolható - szintén masszívan online játszható szerepjáték - Anarchy Online-t, továbbá az idei GDC-n bejelentették egy új MMORPG-jüket is.

Már az is felvetődött bennük, hogy a Dreamfall-sorozat is MMO-játék formájában folytatódik, ezen kérdés azonban még nem dőlt el. A Funcom ráadásként ma bejelentette, hogy nem kíván több offline játékot fejleszteni, lévén a kalózkodás olyan nagy mértékű efféle projektjeik megjelente után, hogy befektetéseik nem úgy térülnek meg, ahogy azt ők valóban szeretnék. A Dreamfall: The Longest Journey-t például már megjelenése előtt 200 ezren letöltötték. Ezek szerint a kérdés mégis eldőlt...
1.
1.
nagi
noooos, azért tegyük hozzá, hogy nem úgy értették, hogy csak MMORPG-t fejlesztenek. úgy "nem-offline", hogy online ellenőrzéssel egybekötött játék....A Dreamfall folytatása is így lesz, utolsó rész epizodikus, online-check lesz, nem MMO. kéretik máskor kevésbé félreérthető cikket írni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...