Csúszik egy kicsit a DiRT 5

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 11.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg az eredetileg tervezett időpontban DiRT-sorozat következő felvonása. Szerencsére nincs szó nagy csúszásról, csak egy héttel kell többet várnunk a játékra.

Az eredetileg tervezett időpontnál egy héttel később, október 9. helyett csak október 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a DiRT 5. A Codemasters nem részletezte a csúszás okát, de az Amplified Edition vásárlóinak korai hozzáférését így is fenntartja - ők már október 13-án játszhatnak a versenyjátékkal.

A DiRT 5 később PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik, 2021-ben pedig a Stadia kínálatában is elérhető lesz. Az új rész az eddigi legjobb karriermódot ígéri a rajongóknak, amelyhez olyan szinkronszínészeket igazolt le, mint Troy Baker és Nolan North. A Codies emellett egy másik nagy újdonságot is teasel, ami a tippek szerint egy teljes értékű pályaszerkesztő lehet.

9.
9.
Zuzmo
A sima Dirt sorozat az árkádosabb, "hülyegyerek" vonal, a Dirt Rally pedig a szimulátoros, realisztikusabb, ha valakinek nem lenne világos. Nyílván az előbbinél többet számít a körítés, mint a fizika, vagy a valósághűség.
8.
8.
kryszisz
#7: Nem világbajnok navigátor, "csak" a világ egyik legjobb (és amúgy legismertebb) szinkronhangja videójátékos berkekben. A Dirt 5 pedig akárhonnan is nézem videójáték marad. Úgyhogy éppenséggel Ő sem egy utcáról berángatott senki.
Ennyike
7.
7.
Morzsi1
A Dirt Rally 2.0-ban egy szem hang van, Phil Mills, aki 2003-ban Solberg oldalán világbajnok lett. Na Ő valaki. Troy bakert meg kellt néznem a wikipédiéán, bevallom, elsőzör hallottam róla. Viszont nem is rali világbajnok navigátor. Ennyike
6.
6.
Őrnagy
Troy Baker! Juhéj! Csak miatta fogom megvenni a játékot! Előrendelve!
4.
4.
#1: De tényleg. Az az overrated hang egy rally játékhoz? Majd kérdezik: és van benne gumi, meg hűtővíz melegedési szimuláció? Ezek meg: nincs, de Troy Baker a hang a menüben.

Senkinek sem kell igazán egy ilyen ostoba játék, ez is csak arra jó, hogy mutogassuk a szomszédnak a színes TV-t. Az egész játékban talán max 2 óra gametime van, mielőtt végleg megbutulunk tőle.
3.
3.
Nothing
Még szép, hogy csúszik...rally játék, vagy mi a szösz! :D :D :D
2.
2.
Ooorky
#1: A scam citizen-t is a szinkronszinészekkel reklámozták... Ott is ugyanennyi értelme van.
1.
1.
PS4jacksony
" Az új rész az eddigi legjobb karriermódot ígéri a rajongóknak, amelyhez olyan szinkronszínészeket igazolt le, mint Troy Baker és........

Egy rally játékban elengedhetetlen a jó szinkron aha bizti jó lesz...... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...