Team Fortress 2-karakterrel erősít a Fall Guys

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Fall Guys: Ultimate Knockout sikerei, úgy látszik, felkeltették a Valve érdeklődését is, mert villámgyorsan megjelent a Team Fortress 2 közkedvelt és nagyszájú karaktere a Mediatonic játékában.

Két nappal ezelőtt számoltunk be a Fall Guys: Ultimate Knockout hihetetlen teljesítményeiről, amit úgy tűnik, a Valve is szeretne egy kicsit meglovagolni, ugyanis nemrég Twitteren jelentették be, hogy pár óra múlva elérhető lesz a játékban a Team Fortress 2 villámlábú hőse, a Scout.

Arról nincs hír, hogy ez a kezdeményezés csak egy alkalmi dolog, vagy további Team Fortress 2-tartalmakra is számíthatunk majd, de azért valljuk be őszintén, igencsak meglepő lenne, ha nem az utóbbiról lenne szó.

Eközben pedig a Mediatonic nagyban hegeszti tovább a Fall Guys: Ultimate Knockoutot, hiszen tegnap is egy újabb patchet adtak ki, ami sokat javít a matchmakingen és a szerverhibákon, rengeteg bugot orvosol, és nem utolsósorban visszahozza a béta egyik közönségkedvenc pályáját, a Jump Showdownt.

1.
1.
Yanez
Baromira szórakoztató játék, ezt aláírom, de azt már nem tudnám megmondani, hogy hosszútávon is megállja-e a helyét. Bár ha mindig visznek bele valami újat, akkor nem lesz gond. Most így hirtelen kedvet is kaptam hozzá! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...