Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.

Érkezik a PS5-ös felhős streamelés, akár 4K felbontásban

A PlayStation Plus átalakulása valós alternatívát adott az Xbox Game Passnek, és úgy tűnik, a Sony felzárkózni készül a cloud gaming terén is. A korai tesztelők már kipróbálhatták a PS5-ös játékok streamelését, akár 4K felbontásban.

Meglepő együttműködést jelentettek be a Final Fantasy Fesztiválon

Yoshi-P, a Final Fantasy XIV rendezője, a show keretein belül leleplezte, hogy a játék kollaborál a Fall Guysszal. Egy olyan crossover ez, amelyre kevesen számítottak.

Érkezik a régóta várt pályaszerkesztő a Fall Guysba

Május 10-én startol el a Fall Guys negyedik szezonja, amely egyúttal a régóta áhított pályaszerkesztőt is magával hozza. Az elborult kreatív alkotásainkat végre megoszthatjuk a közösséggel.

Invincible témájú skinek érkeznek a Fall Guysba

A népszerű animációs sorozatból három karakter is tiszteletét teszi a nagy sikerű multis játékban.

Gears-témájú skinek érkeznek a Fall Guysba

Tovább folytatódik a Fall Guys sikeres kollaborációs sorozata, ezúttal egy közkedvelt Microsoft-exkluzív játék főszereplőinek öltözhetünk be a játékban.

A Street Fighter harcosai is ellátogatnak a Fall Guysba

December elején érkezik az ingyenes Fall Guys harmadik évada, ám a hátralévő napokban sem maradunk újdonságok nélkül! Ezúttal Ryu és Cammy világába látogathatunk el a világ legkeményebb babszemeivel.

A Fall Guys SpongyaBobbal és barátaival kollaborál az új szezonban

Néhány nap múlva elstartol a Fall Guys harmadik szezonja, melyben SpongyaBob Kockanadrág és barátai kapják a főszerepet.

Előzetesen a Fall Guys új szezonja

Továbbra is masszív rajongótáborral rendelkezik a Fall Guys, hamarosan pedig elrajtol a soron következő szezonja, melyhez most egy kedvcsinálót is kaptunk.

Két hét alatt 50 millió játékost gyűjtött a free-to-playjé lett Fall Guys

Egyértelműen jót tett a modellváltás a Fall Guys: Ultimate Knockoutnak. Az ingyenessé válás óta eltelt két hétben csak úgy záporoztak a zselébabos battle royale-t kipróbálni szándékozó játékosok.

Már több mint 20 millióan játszottak a Fall Guys ingyenes kiadásával

Jót tett a Fall Guysnak a free-to-play modellre váltás, hatalmas érdeklődés övezte a játékot az elmúlt időben.