Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.
Típus:

Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.

Töretlen a Fall Guys népszerűsége

Mostanában mindenki a Fall Guysról beszél, amely egyértelműen a nyár legnagyobb meglepetése. Ez az eladási, illetve a letöltési számokon is látszik, a készítők szerint a party royale-játék PC-n és PS4-en is hasít.

Fall Guys: Ultimate Knockout teszt

Az utóbbi évek battle royale-őrülete miatt már a levegőben lógott egy footrace játék érkezése is, mely a Mediatonic csapatának hála csúszós akadálypályákkal, őrült hangulattal és eszement babokkal vált valósággá.

Készül a Fall Guys mobilos változata

A Fall Guys: Ultimate Knockout instant siker lett, így magától értetődő, hogy a Mediatonic és a Devolver is azon ügyködik, hogy minél több platformra eljuttassák a játékukat. Kínában már berendelték a mobilos változatot is.

Hasznos javításokat hoz a Fall Guys frissítése

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az egyik rivális zselébab egy furcsa bugot vagy exploitot kihasználva csaklizza el előlünk a koronát. A Fall Guys következő frissítése orvosol néhány hibát, és elhoz pár régen várt újítást.

Team Fortress 2-karakterrel erősít a Fall Guys

A Fall Guys: Ultimate Knockout sikerei, úgy látszik, felkeltették a Valve érdeklődését is, mert villámgyorsan megjelent a Team Fortress 2 közkedvelt és nagyszájú karaktere a Mediatonic játékában.

Frissítve: Elképesztően népszerű a Fall Guys

Töretlen a Fall Guys: Ultimate Knockout sikere, a Mediatonic jópofa battle royale-játéka olyan címeket előzött be a Steam eladási toplistáján, mint a szintén múlt héten megjelent Horizon: Zero Dawn, vagy a Grounded.

Megrohamozták a játékosok a Fall Guys szervereit

A Fall Guys: Ultimate Knockout mindig is egy jópofa partijátéknak tűnt, viszont még a fejlesztők sem számítottak olyan játékosrohamra, amivel az első napon szembesültek. Mattot is kaptak a szerverek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül: egy korábbi PlayStation 4-exkluzív PC-s portja, egy adaptáció és egy battle royale-szerű partijáték is helyet kapott az aktuális listánkban.