Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.

Előzetesen a Fall Guys új szezonja

Továbbra is masszív rajongótáborral rendelkezik a Fall Guys, hamarosan pedig elrajtol a soron következő szezonja, melyhez most egy kedvcsinálót is kaptunk.

Két hét alatt 50 millió játékost gyűjtött a free-to-playjé lett Fall Guys

Egyértelműen jót tett a modellváltás a Fall Guys: Ultimate Knockoutnak. Az ingyenessé válás óta eltelt két hétben csak úgy záporoztak a zselébabos battle royale-t kipróbálni szándékozó játékosok.

Már több mint 20 millióan játszottak a Fall Guys ingyenes kiadásával

Jót tett a Fall Guysnak a free-to-play modellre váltás, hatalmas érdeklődés övezte a játékot az elmúlt időben.

Közérdekű: elbúcsúzott a Steamtől a Fall Guys

Fontos nap volt a tegnapi a Fall Guys történetében: a játék üzleti modellt váltott, és új platformokra látogatott, ezzel párhuzamosan pedig elbúcsúzott a Steamtől is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: RGB PC-kkel, kecskékkel és szellemekkel erősít az Epic

Az új Gyűrűk Ura-játék mellett bőven akadt még érdekesség az Epic tarsolyában, úgyhogy összeszedtük nektek az Epic Games Summer Showcase legfontosabb bejelentéseit, nehogy lemaradjatok valamiről.

Free-to-play modellre vált a Fall Guys

Nagy bejelentéssel készült a Mediatonic: nemcsak, hogy végre befut a Fall Guys: Ultimate Knockout xboxos és switches változata, de azok megjelenésével együtt ingyenesen játszhatóvá válik a játék.

Megérkezett a cross-play a Fall Guysba

A Fall Guys: Ultimate Knockout szezonközepi frissítése meghozott egy régóta várt funkciót: a teljeskörű, mindenre kiterjedő keresztplatformos játékot. Mostantól nem számít, ki honnan játszik, mehet a közös versengés.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!