Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.
Típus:

Fall Guys - kedvcsináló trailereken az új szezon

Nem kellett sokáig várni, hogy a Mediatonic lerántsa a leplet a Fall Guys: Ultimate Knockout ötödik szezonjának a rajtjáról, ami pedig még ennél is jobb hír, hogy már csak egyet kell aludni a dzsungeles kalandok élesedéséig.

Fall Guys - üdv a dzsungelben!

A Fall Guys kelekótya babfigurái jelenleg a neonfényes jövőben róják az akadálypályákat, de hamarosan érkezik az új szezon, amely egy vadiúj témát hoz magával. Hogy hangzanak az őserdei kalandok?

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Csúszik a Fall Guys switches és xboxos premierje

Eddig sem tudtunk pontos megjelenési dátumot kötni ahhoz, hogy mikor érkezhet a Fall Guys: Ultimate Knockout Xboxra és Switchre, de most már biztos, hogy az eredetileg idén nyárra tervezett debütálás nem fog megvalósulni.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

Fall Guys - üdvözlünk a távoli jövőben!

Mi történik a Fall Guys babfiguráival, ha beleesnek a rózsaszín pudingba? Nos, úgy tűnik, hogy előbb-utóbb a 4041-es évben találják magukat. Jövő héten indul az új szezon, így csak természetes, hogy befutott a hozzá tartozó előzetes is.

Fall Guys - hét pályát hoz az új szezon

Pontos dátumot ugyan továbbra sem kapott a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, a hírek alapján megéri a frissítésre várni. Hét vadonatúj kihívással bővül majd a játék, melyek közül az egyiket már le is csekkolhatjuk.

Az Epic felvásárolta a Fall Guys csapatát

Búcsút int a Devolver Digitalnak a Mediatonic csapata. A Fall Guys fejlesztőstúdiója, illetve annak anyavállalata mostantól az Epic Games szárnyai alatt folytatja a karrierjét. Ez szerencsére nem befolyásolja a Fall Guys jövőbeli terveit.

Fall Guys - irány a távoli jövő!

Hamarosan beköszönt a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, az első teaser szerint pedig a távoli jövőben, a 4041-es évben sem lesznek ügyesebbek a kétballábas babfigurák.