Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 13.
  • Akció
Az aktuális heti akció azért is különleges, mert holnap délutánig ingyenesen bezsákolható a frissen megjelent Total War Saga: Troy - ha tehát érdekel az RTS-sorozat legújabb része, nem árt sietni!

Nyár eleje óta tudjuk, hogy a Total War-széria rajongóinak érdemes lesz figyelniük az új rész, a Total War Saga: Troy megjelenésére, hiszen bár Epic Games Store-exkluzív lesz egy évig a játék, a premier első napján bárki ingyenesen hozzáadhatja a könyvtárához. Erre egészen holnap 15 óráig lesz lehetőségetek.

A másik ajándék játék pedig nem más, mint a "Dark Souls puskákkal", vagyis a Remnant: From the Ashes, amivel egészen augusztus 20-ig bővíthetitek a gyűjteményeteket. Ezzel viszont még nincs vége a heti játékoknak, ugyanis a The Alto Collectiont is ingyen adja most az Epic, ami magában foglalja az eredetileg mobilra megjelent Alto's Adventure-t és az Alto's Odyssey-t.

 A jövő héten az Enter the Gungeon és a God's Trigger érkezik az ingyenes játékok rotációjába.

5.
crytek
#4: Google-t is lehet perelni ők is leszedték a fosnite-ot pont ugyanazért amiért az apple... :)
4.
grindcore
Írjatok az Epic vs Apple warról! :DD
2.
Neotechtr
Ne felejtsétek el a Troy-t is hozzáadni, mert holnaptól 50€. Usagi-Kun, gyere, most be vagyok lépve és hozzá tudsz adni Epic-en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...