FIFA 21 - terítéken a karriermód

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj trailerrel jelentkezett a minap az Electronic Arts, amiben ezúttal a FIFA 21 karriermódja került a reflektorfénybe. A videó részletesen bemutatja, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ebben a módban az idei illesztésben.

Két nappal ezelőtt megtudtuk, hogy cross-play opció nélkül érkezik a FIFA 21, valamint nemrég kaptunk egy kis ízelítőt a játékmenetből is. A legújabb videóban a karriermód és az azon eszközölt változásoké a főszerep:

A trailer részletesebben kitér arra például, hogy az idei epizódban minden eddiginél jobban bele tudunk majd szólni a meccsek alakulásába; így miközben taktikai nézetben követjük a játék alakulását, bármikor átvehetjük a focistáink felett az irányítást, hogy minden szituáció pontosan úgy végződjön, ahogy azt mi szeretnénk.

A gyakorlás is átalakul egy picit, hiszen mostantól minden játékosunk napját beoszthatjuk, hogy a lehető legjobb állapotban legyen a következő meccsre. A készítők ígérete szerint az átigazolási piac is minden eddiginél realisztikusabban alakul majd, valamint sokat csiszoltak a mesterséges intelligencián is: a védelmét ezúttal sokkal keményebb dió lesz feltörni, és a támadásai is sokkal veszélyesebbek lesznek ránk nézve.

Meglátjuk majd, mi valósul meg a fent beígértekből október 9-én, ugyanis ekkor érkezik a FIFA 21 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
zoli12i
Meglátjuk. Előző fifát Ea access keretein belül próbáltam ki. De egyből töröltem is a francba miután karrier módban a liverpooli A. Arnold eligazolt a Werder Bremenhez........... :DDDDD
Vicc kategória az AI karrier módban.
6.
6.
Cönegém az, tuti rossz irányból hallgatjátok.
5.
5.
godach
#4: Drrörbrám tű mám ö hám (virtua fighter 2)
Kvát demidzs (Quake3)
Jeróbörhír (mortal kombat)
Jesször, kámonótá láuder ször (commandos)
Dísz isz dö flesh efem (gta3) :D
4.
4.
Yanez
Nekem mindig így hangzott: Íjé szportsz, tönik gém.

Amúgy vicces, hogy nekünk magyaroknak ez színtiszta halandzsa, holott tisztában vagyunk vele milyen nyelven van. :)
3.
3.
Gerzson95
Kösz hogy kijavítottál. Helyesírásból nem vagyok jó. XD
2.
2.
godach
#1: Íjjj éjj szportsz, cünnögém.. Nem? xD
1.
1.
Gerzson95
EA Sports... Cünüggéjm. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...