Többjátékos módot kap a következő Metro-projekt

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 14.
  • Biznisz
Link másolása
Az Embracer Group holdingtársasága felvásárolta a Metro 2033-at és annak folytatásait jegyző 4A Games csapatát. A bejelentést egy érdekes félmondat kísérte: a következő Metro-játék többjátékos móddal érkezik.

A THQ Nordic és a Saber Interactive kiadói felett álló holdingtársaság, a svéd Embracer Group felvásárolta a Metro-játékok fejlesztőstúdióját, a 36 millió dolláros deal pedig egy érdekes fejleményt is hozott: a 4A Games vezérigazgatója, Dean Sharpe bejelentette: a csapat egy többjátékos projekten dolgozik a Metro-univerzumon belül.

"Az Embracer Group és a Saber Interactive ideális társak lehetnek a stúdiónk növekedésének következő időszakában" - nyilatkozta Sharpe. "Az együttműködésünk lehetővé teszi, hogy tovább építsük a Metro-franchise következő fejezetét, amely során arra összepontosítunk, hogy elhozzuk a rajongóinknak a többjátékos mód élményeit."

A széria veteránjait egészen váratlanul érheti ez az irányváltás, hiszen a Metro 2033, a Last Light és az Exodus is kizárólag egyjátékos módban játszható, történetfókuszú kalandok voltak, s habár a Metro Exodus a maga nyílt pályáival némileg szakított a korábban megszokott, teljesen lineáris normával, a többjátékos mód bevezetése - még ha csak kooperatív opcióról is lenne szó -, igen merész lépés.

Az Embracer egyébként a DECA Games, a New World Interactive, a Palindrome Interactive, a Pow Wow Entertainment, a Rare Earth Games, a Sola Media és a Vermila Studios csapatait is bekebelezte.

5.
5.
Chrysh
#3: Igen, ez a cikkből nem nagyon jön le, hogy lesz a single mellett multi vagy csak kizárólag multiplayerre lesz kihegyezve. Utóbbi esetben ne legyen igazam, de leshetik majd a "remek" eladási számokat.
4.
4.
Neo1989
Számomra teljesen lényegtelen, eddig is csak és kizárólag az SP érdekelt egy játéknál és ezután is ez lesz.
3.
3.
zsocc-nrg
"A széria veteránjait egészen váratlanul érheti... " az nem kifejezés !! Úgyhogy gyorsan jelentsék be hogy ez csak egy plusz a single főkampány mellé.
2.
2.
Slik
ha jon melle a kovetkezo sima single resz amit egyebkent remelem ismet linearis palyara allitanak akkor nem erdekel
1.
1.
elgeri
Az, merész... nem is érdekel :( Sajnálom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...