Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Sam Fisher

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a hétvégén bemutatkozott a Rainbow Six: Siege legújabb operátora, aki nem más, mint Sam Fisher. A Splinter Cell-sorozat főhőse Zero néven erősíti majd a támadók oldalát.

Habár a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése, az Operation Shadow Legacy csak egy új operátort hoz magával, ő nem akárki lesz: hamarosan Sam Fisher is játszható lesz a taktikai lövöldében, jóllehet itt Zero néven kell majd keresnünk. A karaktert és a Shadow Legacy többi újdonságát az alábbi előzetes mutatja be részleteiben: 

Zero a támadók oldalát erősíti majd, az eszköztárában helyet kapott az MP7-es, az SC3000K gépkarabély, a hangtompítós Five-Seven pisztoly és a Karambit kés is. A legfontosabb kiegészítője mégis az Argus Launcher, amellyel egy két irányba is figyelő kamerát lőhetünk az áttörhető és a megerősített falakba is. Nem kell ecsetelni, hogy ez milyen taktikai lehetőségeket jelent hősünk csapatának, ráadásul a kütyü erős lézere képes arra, hogy elpusztítson más eszközöket, vagy akár az ellenfeleket is megsebezze.

Habár azt nem tudni, hogy az Operation Shadow Legacy mikor válik elérhetővé élesben, a PC-s tesztszervereken már mától kipróbálhatjuk. A frissítés más újdonságokat is tartogat: a fejlesztők több fegyver esetében is belenyúltak az elérhető távcsövek és irányzékok felhozatalába, reworköt kap a Chalet térkép, megújul a pingrendszer, és bemutatkozik a Hard Breach Charge nevet viselő másodlagos kiegészítő is többek között.

1.
1.
Obi Wan Kenobi
Már várom mikor perel majd az Argus sör, hogy lopott a név :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...