Jurassic World DLC-t kapott a Minecraft

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 19.
  • Letöltés
Link másolása
Mostantól a Minecraft kockavilágában is megépíthetjük álmaink dinóparkját, a Mojang ugyanis bemutatta a Jurassic World témájú kiegészítőcsomagot. Több mint 60 őshüllővel találkozhatunk a kalandjaink során.

Alaposan a feje tetejére áll a Minecraft világa, ha befizetünk a 8 dollárt kóstáló Jurassic World DLC-re. A filmekből ismerős helyszíneket, 21 skint és több mint 60 dinoszauruszt tartogató csomag egy olyan játékká alakítja a Mojang legósdobozát, amire sokan már az első Jurassic Park-mozi óta vártak.

Az ősi lényeket megfigyelhetjük a természetes közegükben vagy az általunk épített és menedzselt park rácsai mögött, később pedig akár új DNS-mintákat is felfedezhetünk, hogy új fajokkal népesítsük be a világunkat.

1.
1.
Tényleg, ezt a játékot is elkezdtem és soha többé nem játszottam vele. Most nézem, hogy még mindig fel van telepítve, de semmi kapacitás rá jelenleg, két nagyobb RPG is megy egyszerre. Meg végtelen időre elegendő zsír cucc tűnt most fel a windows-ban csak úgy ÉS még jön a Wasteland 3 is.

Aki maga sem tudja követni, hogy mi van feltelepítre a gépére, az nyomjon win10-en egy olyat, amit itt írok.

Win+r (nyomni)
shell:AppsFolder (beírni, aztán enter)

A címsávból húzza ki a mappa ikont az asztalra. Abban benne lesz minden feltelepített cucc és lehet inkont húzni róla az asztalra. Ha ezt nem felejtem el a Minecraft Dungeons esetében, akkor azt sem felejtettem volna el, hogy még fent volt (most letöröltem, törlés a start menüből jobb gombbal - utána meg külön az ikont is az asztalról).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...