Még augusztusban elrajtol a Steamen az EA Play

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan újabb platformot hódít meg az Electronic Arts frissen átnevezett előfizetéses szolgáltatása, az EA Play: a hónap végétől Steam-felhasználóként is benevezhetünk rá.

Többévnyi különcködést követően az Electronic Arts a Steamre is elkezdte átlapátolni a játékkatalógusát, ennek a folyamatnak a kicsúcsosodásaként pedig azt is beígérte, hogy az előfizetéses szolgáltatását is elérhetővé teszi a Valve platformján.

A kiadó a minap bejelentette, hogy a korábban EA Access, illetve Origin Access néven ismert szolgáltatás, az EA Play augusztus 31-én veszi be a Steamet, vagyis arra úgyis benevezhetünk majd, hogy a közelébe sem kell menünk a cég saját kliensének. A rossz hír az, hogy a jelek szerint csak az alapszolgáltatás költözködik, az új megjelenésekhez azonnali hozzáférést biztosító EA Play Pro az Origin-felhasználók kiváltsága marad.

Azért az EA Play így sem rossz üzlet. A havi 5, illetve évi 30 dollárt kóstáló előfizetés mellé egy méretes, folyamatosan frissülő játékkatalógus tartozik, ezenkívül próbaverziót és korai hozzáférést biztosít a kiadó legújabb játékaihoz, valamint 10 százalék kedvezményt, ha EA-tartalmat vásárolunk a Steamen.

2.
2.
crytek
#1: Nem!!

Viszont friss hír hogy kaptak acsikat a steamen lévők is de csak ezek..

"Jó hír, hogy az achievementek megnyitása visszamenőlegesen is érvényes, vagyis ha korábban teljesítettél már egy feladatot a Steamen vagy az Originen, akkor automatikusan megkapod az érte járó Teljesítményt. Az egyetlen feltétel, hogy telepíteni kell a játékot, ekkor az első indításnál frissülni fog a lista.

Íme az érintett játékok névsora:

A Way Out
Battlefield Hardline
Battlefield 1
Battlefield 3
Battlefield 4
Battlefield 5
Burnout Paradise Remastered
Dead Space 3
Dragon Age Inquisition
Fe
Star Wars Jedi: Fallen Order
Mass Effect 3
Mass Effect Andromeda
Mirror's Edge Catalyst
Need for Speed
Need for Speed Heat
Need for Speed Payback
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Sea of Solitude
Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront 2
Titanfall 2
Unravel
Unravel Two
Madden NFL 21
"
1.
1.
godach
És aki ott tolja, az megkapja ott az achikat? Nem tudtok erről valami infót?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...