Konzolokra is jön a The Suicide of Rachel Foster

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható lesz a One-O-One Games kalandjátéka, amelyben egy elhagyatott szállodában göngyölítjük fel Rachel Foster öngyilkosságának rejtélyét.

A Daedelic Entertainment és a One-O-One Games sosem csinált titkot belőle, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elhozná a PC-n már február óta játszható The Suicide of Rachel Fostert, a megjelenés azonban egészen eddig váratott magára. A két cég a minap bejelentette, hogy a konzolos portok augusztus 26-án érkeznek.

A The Suicide of Rachel Foster egy belső nézetes kalandjáték, aminek a története szerint Nicole visszatér az egykor a családja által üzemeltetett szállodába, miután a szülei elhunytak, és meghagyták neki, hogy adjon túl rajta. Az eseményeket bonyolítja, hogy itt lett öngyilkos a fiatal lány, Rachel Foster is, miután Nicole apja teherbe ejtette, ahogy azonban hősnőnk minden szegletét felfedezi az épületnek, egyre nyilvánvalóbbá válik számára, hogy valami nem stimmel a történet körül...

A PC-s verzióról írt tesztünket erre találjátok meg.

1.
1.
crytek
Ez hamar bundlezva lett! Humble október csomagjában ott van a game! Akit érdekel olcsón hozzájuthat (magyarítás van hozzá)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...