Sztorielőzetest kapott a Windbound

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Windbound megjelenésére, amelyben Karát kísérhetjük el egy nehézségekkel teli kalandra. Hősnőnk egy vihar közepette elsodródott a törzsétől, és most minden erejével azon van, hogy hazajusson.

Kara hajótörést szenved, és az Elhagyatott Szigetek partjain ébred, méghozzá élelem és eszközök nélkül, de hát innen szép nyerni: minden erejét összeszedi, hogy felfedezze a hely titkait, fegyvereket készítsen, vadásszon, túléljen, és végül persze hazataláljon. 

A Windbound augusztus 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switchre és Stadiára - a játék új előzetese a sztori felütését foglalja össze nekünk.

4.
4.
Darksiders84
#3: Ja és inkább ez mint s Marvels Avengers most jelenleg ha pozitív értékéseket kap számomra legalábbis reménykedek amúgy nem igazán szoktam ilyen kisebb digitálisért fizetni de nem ez lenne az első csak lenne jó féle mert messze még a november...
3.
3.
Darksiders84
#2: Na igen de ez csak 6 ezres remélhetőleg és ha nincs elbaszva az irányítás és úgy az egész azért élvezhető lenne csak kicsibe de majd kiderül úgyis tesztelik vagyis valahol remélem ha itt nem is.
2.
2.
#1: Megnéztem ezt a trailert és utána egy másik, 20 perces pofázós gameplay videót, de hiába tagadhatatlan a Zelda másolás, valahogy nem 100% teljesen olyan. Ott nem néz ki semmi ennyire mesterkéltnek. Bár a gyűjtögetés és kraftolás megvan, de a Zelda nem annyira szájbarágós, hogy konkrét épületek receptjét kilootold a falevélből. Meg ebben semmi látótáv nincsen, csak a ködös fénycsíkok, kalandos terep helyett meg víz, nagy helyek helyett pedig kis helyek vannak ebben az alapján, amit én láttam. Kb ugyan úgy lehetek vele, mint te, hogy jó lenne, ha jó lenne, de a franc sem tudja. Valahogy első pillantásra hiányzik belőle az a lélek. Persze ettől még új szülöttnek minden vicc új alapon bejöhet bárkinek és igazából még én is csak ezt az egy videót láttam belőle. Viszont úgy nem nevezném kifejezetten fantáziadúsnak ezek alapján.
1.
1.
Darksiders84
Ezt tervezi valaki megvenni? Engem érdekelne de azért tartok tőle pedig jó kis Zelda koppintásnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...