Windbound PC, PS4, SW, XBOXONE

Mesés szigeteken játszódó túlélőjáték, amelyek között a saját építésű vitorlásunkkal közlekedhetünk.
1681396205

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!
1664465020

Íme, a Games with Gold októberi játékai

Véget ért egy korszak, ezentúl már Xbox 360-os címek nélkül érkeznek az Xbox Live Gold havi ajándékai. Lássuk, milyen játékokat vághatunk zsebre októberben!
1644663600

Mesés szigetek várnak az Epic e heti ajándékával

Az Epic Games Store jóvoltából ezen a héten hajóra szállhatunk, hogy egzotikus szigeteket bejárva küzdjünk a túlélésért. Jövő héten pedig Josef Fares első videojátékához juthatunk hozzá, ha az elmúlt tíz évben kimaradt volna.
1643911200

Terítéken az Epic Games Store legújabb ajándéka

Élesedett az Epic Games Store legújabb ingyenesen tölthető játéka. Ezen a héten egy remek platformerre, a Yooka-Laylee and the Impossible Lairre csaphatunk le, a jövő héten pedig hajóra szállhatunk, hogy felfedezzünk egy ismeretlen szigetvilágot.
1630994400

Ezekkel bővül szeptemberben a PlayStation Now

Szeptemberben is újabb játékoknak örülhetnek a PlayStation Now előfizetői – szám szerint hatnak. A Sony igazán színes palettáról válogatta össze az e havi alkotásokat, van miből megtalálni a kedvencünket.
1604228400

Megjelent a Windbound első kiegészítése

A 5 Live Studios három ingyenes tartalmi frissítést tervez a Windboundhoz a következő félévben, ezek közül az első a minap jelent meg. A fotómód segítségével megörökíthetjük kalandjainkat, amelyeket már végtelenítve is átélhetünk.
1601125980

Windbound teszt

Hátamban a szél, vitorlám kibontva. Száguldok. Élelem a zsákomban, három bambuszkenuból ácsolt hajóm magabiztosan töri a hullámokat, szinte kedvem lenne az egyre csak lemaradó víziszörny arcába nevetni… aztán megfordul a szél…
1598248800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.
1598097600

Sztorielőzetest kapott a Windbound

Már nem kell sokat várni a Windbound megjelenésére, amelyben Karát kísérhetjük el egy nehézségekkel teli kalandra. Hősnőnk egy vihar közepette elsodródott a törzsétől, és most minden erejével azon van, hogy hazajusson.
1593770400

Húsz percen át mozog a Windbound

Ismeretlen vizek várnak minket a Windboundban. Az új gameplay felvételen a játék minden főbb aspektusát megcsodálhatjuk, a hajózástól kezdve a felfedezésen át a harcokig, nem is beszélve a helyszínekről.