Világháborús játék a Battlefront alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pandemic Studios az idei GDC-n hat fejlesztés alatt álló játékáról számolt be: közülük az egyik minden bizonnyal a második világégés idején játszódó Saboteur lesz.
A Pandemic Studios az idei GDC-n hat fejlesztés alatt álló játékáról számolt be: közülük az egyik minden bizonnyal a második világégés idején játszódó Saboteur lesz.

Az új játékról a Game Informer számol be legfrissebb számában, s az ígéretek szerint ezúttal nem kell aggódnunk a világháborús akciójátékok nyújtotta egyhangúság miatt. A Saboteur egyszerre fogja alkalmazni a lövöldözős és a lopakodós játékmenetet, valamint a GTA-játékokból ismerős szabadon bejárható játékteret.

Az új játékban a francia ellenállás egy tagját alakítjuk, aki szabotázs akcióival próbálja felszabadítani hazáját a náci elnyomás alól. Játék közben az elfoglalt területek feketén-fehéren, míg a felszabadítottak normál színvilágban fognak pompázni. A valamikor 2008-ban megjelenő Saboteur-nek még nincs kiadója, továbbá az sem ismeretes, hogy milyen platformokra készül a produktum.
10.
10.
Adam9212
"Mindenki csak lerohan mindenkit, saját kedve szerint."



Ezt úgy értsd, hogy bárki megtámadhat bárkit. :S
9.
9.
Adam9212
Szerintem a legjobb akkor is a II. VH. Izgalmasabb, stratégiailag is sokkal jobb, mellesleg az emberi történelem legnagyobb fordulópontja, és legizgalmasabb eseménye! :) Szerintem a modern háború unalmas. Mindenki csak lerohan mindenkit, saját kedve szerint. Lásd keletiek. A francia polgárháború se lenne rossz mondjuk. De akkor is II. VH Rul'Z! Legalábbis számomra. Mellesleg a baráti körömben is sokan tartják a modern háborút unalmasnak meg sz*rnak. ^^) :)



És amúgy: Osama Bin Laden
8.
8.
Adam9212
#9 Ha elolvastad volna tudnád, hogy itt nem lesz partraszállás, nem lesznek hős amcsik se keteti front, ugyanis nyugaton lesz, egy francia emberrel aki saját hazáját akarja felszabadítani a hazáját.



Mellesleg ha nem tetszik, ne nézz be ide, és NEM kellene leszólni... Tudjuk, hogy egyeseknek már unalmas a II. VH de akkor is a legjobb az! Még mindig jobb, mint a mostani és a jövőbeli háborúk lesznek.
7.
7.
Daks
a fél gamer tabor ossze fogja teveszteni a sabotaget a saboteurral :D
6.
6.
Circa001
SOHER ez egy francia ellenálló és nem amerikai !!!

Szerintem király játék lesz és remélem PC-re is kiadják !
5.
5.
SOHER
Személy szerint letolyom hogy milyen lesz a játék!!! A Téma már akkor is szar!!! Teli van a tököm a másodikvilághábrús játékokkal!!! A lényege minden II Világháborús játknak ugyanaz: egy tom cruise képu nagy amcsi hazafival verd agyon a fél német hadsereget.
4.
4.
fojesz
Én se nagyon értettem. Valami olyasmi a lényeg, hogy maga a grafika fekete-fehér lesz a náci területeken. Igazából a cikk nem írja le pontosan, hogy miről is van szó.
3.
3.
Constantin00
"Játék közben az elfoglalt területek feketén-fehéren, míg a felszabadítottak normál színvilágban fognak pompázni."

Ezt nem értem... :/
2.
2.
Utys
A játékmenet érdekes, de a téma tényleg kezd unalmas lenni.
1.
1.
huszti
még egy világháborús játék? mondjuk ez kicsit kivételes, de akkor is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...