Íme, a Suicide Squad: Kill the Justice League

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A rengeteg pletyka után a DC FanDome műsorán végre lelepleződött a Rocksteady legújabb játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League is. A gonosztevők bandája Brainiac seregeivel és az agymosott Supermannel száll szembe.

Nem kell már többet találgatnunk, a Suicide Squad: Kill the Justice League előzetese nyíltan és világosan elárulta, hogy miben mesterkednek mostanában a Batman Arkham-széria készítői.

Az Öngyilkos Osztag ezúttal Metropolisba látogat egy újabb kényszerküldetés erejéig, ahol minden segítő kézre szükség van, hiszen Brainiac seregei szinte porig rombolták a várost, és ahogy az az előzetes végén kiderült, a gonosztevő még az acélembert is a maga oldalára állította. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a történet az Arkham-játékok univerzumában játszódik.

A Suicide Squad: Kill the Justice League egy nyílt világú akciójáték lesz, melyet elejétől a végéig végigjátszhatunk egyedül vagy kooperatív módban is - a felállást látva nem meglepő, hogy egyszerre akár négyen is felvehetjük Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot és King Shark szerepét.

A Rocksteady megemlítette, hogy abban az esetben, ha egyedül vágunk neki a kalandoknak, a csapattársaink feletti irányítást a számítógép veszi át, mi pedig szabadon váltogathatunk majd az éppen aktuálisan használt hős felett. Ez kifejezetten hasznos lehet mozgás közben, hiszen ahogy azt a trailer is bemutatta, a különböző karakterek igen eltérő módon birkóznak meg a terep akadályaival.

A PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fejlesztett játék 2022-ben kerül piacra.

13.
13.
simon 555
#2: Ha ez CGI akkor elég gyenge lett. Szerintem egyértelműen in-engine és nem pre-render.
12.
12.
simon 555
Remek, még1 co-op játék....
11.
11.
Macifasz
#5: No para, ahogy a Gotham Knights-ot, úgy ezt is végig lehet vinni full egyedül. Ezt e ma hajnalban lévő DC Fan Dome alatt el is mondták.
10.
10.
Macifasz
#5: Én is ezt írtam tegnap több helyen, hogy annyi jó karakter van a DC világában, akivel fasza játékot lehetne csinálni, hogy engedjáék már el végre a bőregér kezét. :-D Kaptunk négy rohadt jó játékot vele, amik egy, nagy kerek egészet alkotnak, ideje más után nézni. Én pl. szívesen megnéznék, az Arkahm szériházoz hasonló felfogásban, egy Zöld Íjász játékot.
9.
9.
godach
#8: Ez övön aluli volt komám xD
8.
8.
#7: Most gondolj bele, ha elkészülne és a legpengébb cel-shaded cucc lenne a világon! Nekem akkor is bejönne :)
7.
7.
godach
#5: és #6 Neotechtr
Én meg simán el tudnék képzelni pl egy Beyond játékot.
Futurisztikus kütyükkel, Alfréd helyett Bruce vénemberrel és így tovább. Kicsit Cyberpunkosan stb. Ahogy a mesében is van. :D
6.
6.
#4: Lol, ebben a helyzetben igen. De lehet, hogy úgy értette, hogy bármi más játékba kéne egy kis Batman. (Mondjuk a Need for Speed-be, lol.) Amúgy Batman-ből el tudnék képzelni az Arkham 4 részes trilógia után is egy akár egyszerűbb oldal nézetes játékot is, ha azt marha jól megcsinálná valaki. Tőlem még batroidvania is lehetne, meg lopakodós, hackelős is. Hát meg bunyós is. Elfogadnék egy ilyet.
5.
5.
kryszisz
#4: Szerintem úgy értette, hogy bármilyen játékban a későbbiekben, nem ebben a 2-ben:) mondjuk én továbbra is azt mondom, hogy nem csak Batman létezik, kaptunk 4 fasza játékot a nevével fémjelezve, vannak más hősök is a világon:) Ez a trailer amúgy nem volt rossz, csak gondolom 4 fős coopra lesz kihegyezve a játék, pedig reméltem, hogy solo gém lesz ez is.
4.
4.
godach
#3: Egy Suicide Squadnál Batman mint játszható karakterért siránkozni KB olyan mint a GoW Judgementnél Marcus fiáért rimánkodni vagy egy NFS Porsche-ban egy Corvette-ra vágyakozni (szerintem) :P
3.
3.
crytek
Ebből még nem jött át mi lesz ez de nagyon messze van. Csak jó lesz ha ennyi éve meloznak vele.
Azért remélem a Batmant mint játszható karaktert még fogjuk látni mert most kukázva van mindkét oldalon.. :(
2.
2.
#1: Nem tudom, nekem inkább cgi trailernek tűnik ez és további látnivalókig inkább nem mondok semmit a grafikáról. Amúgy a trailer valamennyire bejött nekem is, vagyis értem, hogy mit akartak vele elérni. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire hiányzik nekem, hogy most játék fronton a létező összes hasonló szellemi tulajdonból coop akciójáték legyen.
1.
1.
Anti4730
Bizom benne, hogyha ez eleve csak ujgenerecios konzolokra jon, akkor a grafika kozleiteni fogja ezt a minoseget mint a trailerben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...