Suicide Squad: Kill the Justice League PC, PS5, XSX

Egy újabb évet csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League

Idén májusra vártuk, de majdnem egy teljes évet csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League. Úgy tűnik, a legutóbbi előzetest követő negatív visszajelzéseket tisztán és világosan hallották a játék készítői is.

Eltolják a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenését

A játék eredetileg májusban jelent volna meg, azonban egy forrás szerint később fog megjelenni, várhatóan az idén. A csúszás oka a játék finomítása, nem pedig a játékmenet átdolgozása, állítólag.

Az E3 előtt várható a Sony nagy showja

Meg nem erősített hírek szerint a PlayStation 5 életciklusának második fázisát elindítandó, egy grandiózus előadással készülnek a nyárra a Sonynál.

Vadiúj előzetesen tiszteleg a Suicide Squad: Kill the Justice League

A tegnapi PlayStation State of Play bemutatójában többek között egy co-op gameplay trailer is nyilvánosságra került a videójátékról.

Nézd vissza a PlayStation State of Play adását!

Izgalmasnak ígérkezik a ma esti State of Play. A hagyományos címek és a PS VR2 újdonságai mellett a Suicide Squad: Kill the Justice League is terítékre kerül. Tartsatok velünk!

Csütörtökön State of Play

A Sony rendezvényét február 23-án tartják, a PS VR2 és annak játékkínálata mellett olyan címekről is szó lesz rajta, mint a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Kiszivárgott egy kép a készülő Suicide Squad-játékról

A képek alapján a Suicide Squad: Kill the Justice League menüje nagyon hasonló lesz a Call of Duty: Warzone-éhoz.

TGA 2022: Kevin Conroy előtt tiszteleg a Suicide Squad-játék új trailere

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Suicide Squad: Kill the Justice League, amelynek az új előzetese az idén elhunyt Kevin Conroy előtt tiszteleg.

Mindkét alapítója elhagyta a Rocksteady csapatát

Sefton Hill és Jamie Walker 2004-ben alapította meg a Rocksteady Studios csapatát, most pedig együtt távoznak a stúdiótól. Ezzel új menedzsment alá került a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Elmarad az idei DC FanDome

A szuperhősök rajongói az elmúlt két évben nagyot lakmározhattak a DC FanDome digitális eseményein, a Warner Bros. Discovery azonban bejelentette, hogy idén nem tér vissza a nagyszabású műsor.