Suicide Squad: Kill the Justice League PC, PS5, XSX

TGA 2022: Kevin Conroy előtt tiszteleg a Suicide Squad-játék új trailere

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Suicide Squad: Kill the Justice League, amelynek az új előzetese az idén elhunyt Kevin Conroy előtt tiszteleg.

Mindkét alapítója elhagyta a Rocksteady csapatát

Sefton Hill és Jamie Walker 2004-ben alapította meg a Rocksteady Studios csapatát, most pedig együtt távoznak a stúdiótól. Ezzel új menedzsment alá került a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Elmarad az idei DC FanDome

A szuperhősök rajongói az elmúlt két évben nagyot lakmározhattak a DC FanDome digitális eseményein, a Warner Bros. Discovery azonban bejelentette, hogy idén nem tér vissza a nagyszabású műsor.

Hivatalos: jövőre marad a Suicide Squad-játék

Harley Quinn, Bumeráng Kapitány, Deadshot és Cápakirály valamivel tovább porosodik a börtönben, ugyanis már biztosan egy évvel később kerül csak sor a csapat öngyilkos küldetésére.

Állítólag jövőre csúszott a Suicide Squad-játék

Lapértesülések szerint a Warner szép csendben eltolta a Rocksteadynél készülő Suicide Squad-játék megjelenését, így az csak 2023-ban kerülhet boltokba. A döntés valahol érthető, hiszen idén érkezik a Gotham Knights is.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

TGA 2021: Gameplay-előzetesen a Suicide Squad

Végre akció közben is láthatjuk a Rocksteady Öngyilkos Osztagát. A Suicide Squad: Kill the Justice League-ben a DC-univerzum gonosztevői az agymosott szuperhősökkel szállnak szembe, de közben egy rakat robotot is lezúznak.

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

Történetmesélős előzetesen a Suicide Squad-játék

Még mindig nem tudjuk, milyen akció közben a Rocksteady következő játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League, de a mostani, történetre fókuszáló kedvcsináló azért megvillantja az engine képességeit.

Karakterposztereken a Suicide Squad-játék hősei

Van úgy, hogy a világ sorsa a legszokatlanabb kezekbe kerül. A Rocksteady következő játékában a nevezett kezek tulajdonosai az Öngyilkos Osztag tagjai, akiknek Brainiacet és egy agymosott Supermant is le kell győzniük.