Hasznos javításokat hoz a Fall Guys frissítése

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Letöltés
Link másolása
Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az egyik rivális zselébab egy furcsa bugot vagy exploitot kihasználva csaklizza el előlünk a koronát. A Fall Guys következő frissítése orvosol néhány hibát, és elhoz pár régen várt újítást.

A Fall Guys fejlesztői Twitteren tették közzé a hírt, miszerint a bolondos battle royale következő frissítése már majdnem készen áll. A patch számos apró hibajavítást tartalmaz, amelyek eltüntetnek néhány alattomos exploitot, meggátolják a játék crashelését vagy éppen mozgékonyabbá teszik a kezelőfelületet, kiváltképp PlayStation 4-en.

Úgy tűnik, hogy a Sony konzolján akadt a legtöbb probléma a játékkal, így a fejlesztők kiemelt figyelmet fordítottak erre a platformra - a jövőben például jóval alaposabban személyre szabhatjuk majd az analógkarok érzékenységét, és számos egyéb beállítást is átszabhatunk majd a DualShock 4-en.

A hagyományos bugfixek mellet a Mediatonic csapata némileg belenyúlt a játék meccsválasztói algoritmusába is, így a jövőben például csakis akkor kapunk majd csapatalapú megmérettetéseket, ha az egymásnak nekifeszülő csapatok létszámát a számítógép képes egyelő arányban elosztani. További kényelmi apróság, hogy a kiesett, spectatormódban lévő játékosok egyből a barátaikat követik majd. Ja, és a sárga csapatot lassító nerfeket is visszavonták végül... hál' istennek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...