Cyberpunk 2077 - kapunk ingyenes DLC-ket is

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt RED már korábban is elhintette, hogy a következő nagy szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 követi majd a The Witcher 3 DLC-modelljét. Most a lengyelek ismét megerősítették: kapunk majd ingyenes tartalmi extrákat a megjelenés után is.

Valószínűleg sokan egyetértenek azzal, hogy a legtöbb játék megörökölhetné a The Witcher 3 megjelenés utáni monetizációs stratégiáját. A CD Projekt RED csapata két nagy fizetős expanzióval, a Hearts of Stone-nal és a Blood and Wine-nal bővítette ki Ríviai Geralt történetét, közben pedig kaptunk egy halom kisebb, ingyenesen letölthető extrát is, amelyek új küldetésszálakkal, páncélszettekkel és egyéb apróságokkal jutalmazták meg a játékosokat.

A lengyel fejlesztőcsapat már korábban is utalt arra, hogy hasonló stratégiával támogatják majd a Cyberpunk 2077-et is a premierje után, ilyenkor azonban a legtöbben az igen tartalmas kiegészítőcsomagokra gondolnak - mi a helyzet az ingyenes extrákkal?

Pontosan ezt a kérdést szegezték a stúdióhoz a tegnapi nap folyamán Twitteren, a CD Projekt válasza pedig mindenkit megnyugtathat: a Kool-Aid Man lelkesedésével megerősítették a dolgot, naná, hogy V története is kap majd ingyenesen letölthető bővítményeket.

A Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

1.
1.
hedzsooo
Már mondták ezt korábban is de köszönjük az újbóli megerősítését! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...