Idén is sikeres volt a Summer Games Done Quick

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Véget ért a Summer Games Done Quick, a speedrunnerek egyik legnagyobb éves dzsemborija. Az esemény 2,3 millió dollárnyi összegyűjtött adománnyal zárta a hetet, melyet ezúttal is jótékony célokra fordítanak.

Egy héttel ezelőtt rajtolt el a Summer Games Done Quick 2020-as, kizárólag online rendezett speedrun-maratonja. Az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényt nem állíthatta meg az sem, hogy a résztvevők kizárólag otthonról csatlakozhattak a műsorhoz, így elmaradt a megszokott fotelpoénok nagy része.

Az egyhetes műsor alatt összesen 128 speedrunt követhettek a nézők, a rendezők pedig 159 ajándékcsomagot osztottak ki a közönség tagjai közt. Ami pedig az adományokat illeti, összesen 20 430 adakozó lelkű néző dobta be a pénzét a virtuális kalapba, átlagosan nem kevesebb, mint 68,71 dolláros adagokban. Ennek köszönhetően mintegy 2,3 millió dollár gyűlt össze, melynek teljes egésze ezúttal is az Orvosok Határok Nélkül munkáját segíti majd.

A Games Done Quick legközelebb november 15-én tér vissza a Fleet Fatales rendezvényével, ahol kizárólag női játékosok speedrunjait nézhetjük majd. Ezt követi 2021. január 3-án az Awesome Games Done Quick, a rendezvényszéria egyik legnépszerűbb éves eseménye.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...