Marad a Battle.neten a Black Ops - Cold War

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Ha valaki abban bízott, hogy az idei Call of Duty PC-s változatát a Steamen, esetleg az Epic Games Store-on keresztül is eléri majd, csalódni fog: a Blizzard hírlevele szerint az új rész is Battle.net-exkluzív marad.

Folyamatosan szállingóznak az infómorzsák a Call of Duty: Black Ops - Cold Warról, amit formálisan augusztus 26-án jelentenek majd be.

A várva-várt premiert teaselte a Blizzard egy napokban kiküldött hírlevele is, amire a Charlie Intel tette rá a mancsát, a promóból pedig nem mellesleg kiderült, hogy az idei Call of Dutyt is csak a Battle.neten keresztül érjük majd el, ha PC-n szeretnénk játszani. Ez azt jelenti, hogy nem érdemes a Steam, esetleg az Epic Games Store adatbázisában kutakodnunk a játék után.

Habár a Call of Duty: Black Ops - Cold War a Treyarch és a Raven Software közös fejlesztése, a PC-s változatot ezúttal is a Beenox készíti, amely 2015 óta működik közre a Call of Duty-sorozat munkálatainál.

9.
9.
kryszisz
#8: Én is hoztam egy döntést: soha többé nem iszom mojitos energiaitalt, tök szar!!! Na, bekerültem a köpeny nélküli hősök gittegyletébe, vagy ez még kevés oda?:D
6.
6.
crytek
#5: Elméletileg szarásig vannak zsetonnal mert minden codot kb világrekordernek mondanak így odavert mindent stb azt cigánykodnak a valve 30%-án
Cigánykodjanak csak a saját hülyeségük miatt milliós eladástól esnek el... Bár amíg még jöttek steamen már egyre kevesebb ember vett pc-n Cod-ot ennél a játéknál inkább a konzolok játszanak gondolom a pc-s csaló népség senkit nem érdekel..
5.
5.
#2: Hogy jo ideje nem tolok mar Diablot, se Starcraftot, es megis fent kell legyen a launcher 1 jatek miatt ha megvennem. Anno a Black Ops 4-et megvettem es meg is bantam, ezert most mar kihagyom. Nem ertem miert faj egy millios eladasu szerianak ha tobb boltban is kaphato, steam, gog, tolem epic is lehetne, siman ki tudnak fizetni.
3.
3.
Banderas
#2: Az hogy az emberek nem normálisak . Ez szar az szar , minden szar csak a Steam a király
2.
2.
Lorthirash
#1: A battlenet rendszer a legjobbak között van mi a gondod vele?
1.
1.
Akkor bekaphatjak, meg egy reszt nem veszek oda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...