Trailert kapott a Mafia: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Noha a mai napon már láthattatok egy hosszabb gameplay felvételt a Mafia felújított változatáról, a játék a Gamescom Opening Night Live-on is képviseltette magát egy rövid kedvcsinálóval. Csekkoljátok!

A Mafia: Definitive Edition szeptember 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, önmagában és a Mafia Trilogy részeként is kapható lesz.

9.
9.
hedzsooo
Várjuk az első visszajelzéseket a játékosoktól majd Steamen... Azért bízzunk még benne, hogy ezt már korrektül megcsinálták...
8.
8.
drat576
A város nagyon szép, de az arcok nekem furák. Az eredetit nagyon szerettem, de így kb 15 év távlatából fogalmam sincs min változtattak. Az arcok kidolgozása ami nekem fura, maszatos az egész, pedig itt a történeten, a szereplőkön van a hangsúly meg a filmszerű érzésen (ami ma már nem nagy szám, de akkoriban az volt). Nem tudom hogy belevágok majd-e, ugyanis a story még mindig egész jól megvan bennem, a gameplay nekem itt teljesen mellékes volt.
7.
7.
DarkLord
Húzzátok meg a bőrt én előrendeltem, pedig nem akartam :D Oszt én nem 1-2-szer toltam végig az eredetit , nekem mégis tetszett ez amit láttam és mivel a játékot ismerem így ebben a köntösben nekem ez megér most egy előrendelést. Ez van.
6.
6.
crytek
Original vs Definitive első pár perce összahasonlítva

https://youtu.be/k08QmqRPKEk
4.
4.
godach
#2: Nagyon érzékenyen érint téged, ha valaki (akár normálisan is) nincs megelégedve ezzel a cuccal.
Eredeti hang, arc, zene pedig nagyon fontos.
Nézd csak meg FrankBlack montázsát a játékról (2.rész) ahol a Jingle Bells szól...
3.
3.
Norbaszki
2.
2.
GAMEROD
Nekem a kényszer-fikázás a fájó pont. De fontos lett hirtelen a szinkron. Kijátszottam vagy hússzor, de fingom sincs kinek milyen hangja volt, nem is érdekelt, azokat főként akiknél nem angolul beszélt hanem támogatta saját nyelvüket a szinkron. A zene is rohadt fontos, ugyanazok a sablon dallamok mentek minden város-részben, már unalmasak voltak, hála istennek már változatosabb lesz.
1.
1.
Füge
Még mindig fájó pont a szinkron leváltása, azt hiszem nem leszek képes megszokni ezt az újat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...