Hét perc az új Ratchet & Clankkel

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Videó
Az ígéreteknek megfelelően a Gamescom Opening Night Live apropóján vágatlan gameplay felvételt kaptunk a legújabb Ratchet & Clank-epizódról, amely kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni.

A műsor során ráadásul az Insomniac megerősítette, hogy a játékot az új konzol rajtidőszakában tervezik boltokba küldeni. Ennél konkrétabbat sajnos nem tudtunk meg, de ebbe a megfogalmazásba általában a premiert követő néhány hónap is belefér - ne vegyetek tehát mérget arra, hogy idén játszani fogtok vele!

24.
24.
Ps fanboy
22.
22.
godach
#21: Ó most tényleg muszáj ilyen irányba el enni?
21.
21.
Ps fanboy
20.
20.
#17: Minek az előző részében volt sugárkövetés?

Arról beszélsz, amikor éjjel a TV fényét követve jutottál ki a WC-re?
19.
19.
godach
#18: Évek óta izgalmassá teszem a perceidet és ez a hála? :O
18.
18.
#13: Teljesen hivatalos infó: nekem csak ez az egy account-om van.

És egy olyan érzésem is van, hogy hamar felismerné bárki a dumámat, úgyhogy ... De szerintem az is egy eset, akinek több account-ja van, utána meg ezeken keresztül nevezgeti magát embernek.

Godach meg több éves sztori. Szoktunk vitatkozni is amúgy. Mert repedtsarq.
17.
17.
Ps fanboy
#11: Játszottál te az előző résszel? Azt észrevettem én is, hogy ez a rész, amit mutattak jóval intenzívebb, de az előző részben is robbant, porzott, fröccsent minden, aminek kellett. Ebben több volt az élet, a karakterek, a faszom....minden. De és, sugárkövetés az előző részben is volt, én magáról a látványról beszéltem és az nem lett sokkal szebb. Jóformán ugyanolyan, jó, gondolom a fények szebbek, youtube videó alapján nehéz megmondani és több a részlet is, meg részecske efektektből is több van. De maga a látvány még nem ér fel egy nextgen techdemóval, annak maximum csak az előljárója lehet, mivel az előző rész is nagyjából így festett. De nézd meg youtube-n és hasonlítsd össze a kettőt.
16.
16.
godach
#15: Azért ha a videót megnézem előítéletek nélkül, ez nem semmi
15.
15.
sloth
#11: hihetetlen mennyire lehet ragozni a semmit, ha xboxos cím lenne, az emberek letudnák egy "nem tűnik túl érdekesnek" kommentel, de itt még a szar is aranyból van, meh
14.
14.
godach
#13: Na várjunk csak. Tudod ki az az Ultimate akit több hete bannoltak és Neotechtr-t is ismered akinek a nevét kanyar nélkül helyesen leírtad. Tehát, nem idegen vagy itt.
Hagyom a témát, míg nem jövök rá hogy ki vagy. Biztos nem Duken, mert ő már megírta volna milyen visszamaradott, aljanép vagyok ha nem látom ezt a fantasztikus PS EX Csodát. Viszont komolyan nem tudom, kivel lehet dolgom és ez izgalmas, szóval szépen, lassan majd....
13.
13.
ABorealis27
Jajjj. Nem mondod, hogy te vagy az Neotechtr :(
Kb ennyi értelme van ennek.
Uncsi már ez a Dukenezés. Ultimate szerint meg Ps fanboy a Duken.
Eléggé száraz stílusban leírtam, hogy mit látni a gameplayben. Meg lehet próbálni érvelni ellene, sok értelme mondjuk nincs, ha valaki nem vak.
És btw, még egyszer, nekem ez a brutális mennyiségű mozgó elem a képernyőn kicsit sok. Túl intenzív. Doom Eternal fanoknak nyilván meg se kottyan, de nekem ez annyira nem gyere be.
De PS5 techdemónak tökéletes.
12.
12.
godach
#11: Jajjj. Nem mondod, hogy te vagy az Duken :(
11.
11.
ABorealis27
De most komolyan, nem véletlenül "launch window" title. Rengeteg szereplő, aki egyszerre képen van, nagyon gyorsan is mozognak, particle effectek mindenhol, minden fröccsen, porzik, robban, a fények nagyon szépek, látszik Clanken és az összes tükröződő felületen a sugárkövetés, a dimenziókapukon átugrálás folyamatos, a háttér is gyönyörű és részletes. Mi next gen, ha ez nem?
Nekem már túl intenzív is néhol, hogy őszinte legyek. Néhol totál káosznak tűnt, annyira túlzsúfolt volt a jelenet.
Ja, és a kontroller új képességeit is kihasználja majd a két fejlesztő kommentárja szerint.
10.
10.
ABorealis27
#9: A Szemüveget a bírónak! rovat mai bajnoka te vagy.
9.
9.
Ps fanboy
Nekem az elöző részt ismerve, nem tünt fel, hogy ez már annyira nextgen lenne, de szép, viszont az előző is rohadt szép volt és nagyjából ugyanezt a képivilágot adta. Mondjuk itt jön az, hogy ez csak egy tömörített youtube videó
8.
8.
godach
#5: Valamilyen szinten az Alienware hibridjeire gondoltam, csak itt fyorscsatlakozós megoldásban hogy nagyanyám is kitudja cserélni :D
7.
7.
#1: tényleg szép. nekem viszont ezekeben a rachet játékokban akamerakezelés mindig valami borzalomnak tűnt, de biztos jó, nem véletlen lett ekkora siker.
6.
6.
Turley
#4: Lemaradt a mosolyka :)
5.
5.
Turley
#4: Tesa, a moduláris konzolt konyhanyelven számítógépnek hívják
4.
4.
godach
#3: Nem beszélsz magad ellen. Így a fejlődést pártolod.
Régen volt egy álmom. Moduláris konzol, ahol egyszerűen cserélgetheted benne a cuccokat.
Marha nagy hülyeség lett volna. Megkönnyítettem volna a fejlesztők, amúgy is igénytelen munkáját.
Amíg generáció végén olyan cuccok jönnek ki, amit addig képtwlenségnek tartották, addig had dolgozzanak csak a fejlesztők :)
3.
3.
Marcus88
Nagyon jól néz ki,így kell kezdeni egy új generációt.
Magam ellen is beszélek,de jól tették,hogy elengedték a kezét a jelenlegi generációnak exek terén!
2.
2.
Windrider
Hát ez zseniális, alig várom
1.
1.
Gykrizsi
Tök jól néz ki, nagyon tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...