Ratchet & Clank: Rift Apart PS5

PS5-ös epizóddal jelentkezik a Ratchet & Clank.

Ratchet & Clank: Rift Apart teszt (PC)

Kizárólag számítógéppel rendelkező játékosként mindig örömmel tölt el, ha egy korábban csak konzolokra megjelenő sikercím kis késéssel ugyan, de végre tiszteletét teszi a PC Master Race köreiben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár most sem a mennyiségi licit a jellemző a hétre, most jelenik meg az utóbbi idők egy legjobban várt játéka, és két sorozatot is kapunk, mindkettőt komoly várakozás övezi.

Így alakul a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s gépigénye

A PlayStation 5 egyik legnagyszerűbb exkluzívja hamarosan PC-re is ellátogat. Az Insomniac és a Nixxes most egy részletes táblázaton lebontva mutatják, hogy milyen gépre lesz szükségünk a dimenzióugráshoz.

Júliusban PC-re is befut a Ratchet & Clank: Rift Apart

A Sony hivatalossá tette, amit korábban is sejtettünk: PC-re költözik a korábbi PS5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart. Az ígéretek szerint a port minőségével nem lesz semmi gond.

További 23 játékkal bővül a PlayStation Plus Extra és Premium játékkatalógusa

A Sony egyik keze elvett, a másikkal adott. Miután 19 játék távozott a PlayStation Plus Game Catalogjából, a jövő héttől 23 vadonatúj címmel bővül a szolgáltatás. Van itt Ratchet & Clank: Rift Apart és Dishonored 2 is.

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Számos Ratchet & Clank-játék tart a PlayStation Plus Premium kínálatába

A széria 20. évfordulója alkalmából számos régebbi Ratchet & Clank-játék tart a PS Plus Premium kínálatába, továbbá a Rift Apart-tulajdonosok is ajándékban részesülnek.

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.