Külsős játékok kiadója lesz a Frontier Foundry

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 28.
  • Biznisz
Link másolása
Az Elite Dangerous és a Planet Coaster stúdiója, a Frontier Developments kisebb fejlesztőcsapatok játékainak kiadására adta a fejét. A Frontier Foundry első két projektje a Lemnis Gate és a Struggling lesz, de úton van két másik cím is.

Gamescom nyitóestjén lepörgött a Struggling és a Lemnis Gate előzetese is, a két merőben eltérő játékban pedig az volt a közös, hogy mindkét esetben a modern parképítők atyja és az Elite Dangerous fejlesztőstúdiója, a Frontier Developments vállalta el a marketing és a terjesztés feladatait.

Ezek pedig egyáltalán nem izolált esetek, a brit stúdió ugyanis hivatalosan is megnyitotta a Frontier Foundry nevezetű részlegét, amely külsős játékok kiadásával foglalkozik majd. Ennek az első két alanya a kooperatív platformer és az időmanipulálós lövölde lett, de később a Frontier Foundry zászlaja alatt jelenik majd meg a Surviving Mars alkotóinak következő játéka is.

A brit vállalat ezen felül még annyit elhintett, hogy további két stúdióval kötöttek megállapodást a legutóbbi üzleti év során, ezek a projektek azonban még a fejlesztés korai fázisában állnak, így a hivatalos leleplezésekre várnunk kell egy keveset.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...