Lemnis Gate PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Időhurkos FPS-ekből sosem elég: íme, a Lemnis Gate!

Végleg lehúzza a rolót a Lemnis Gate

Sajnos nem találta meg a közönségét a körökre osztott időhurkos FPS. A Lemnis Gate mindössze másfél évvel a rajtja után az örök vadászmezőkre távozik.

Lemnis Gate teszt

Idén különösen divatosak az időhurkos FPS-ek: ezek újabb képviselője a Lemnis Gate, ami még körökre osztottsággal is megfejeli a formulát. Vajon ez lesz végre az a fecske, amely megcsinálja a zsáner nyarát?

Utolsó előzetesen a Lemnis Gate

Megjelent a Lemnis Gate, a Ratloop Games és a Frontier Foundry időutazós aréna-shootere. A jeles esemény alkalmával természetesen érkezett egy utolsó kedvcsináló is - csekkoljátok le!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.

Így működik a Lemnis Gate

Jókora előzetessel jelentkezett a Lemnis Gate. A bő ötperces videó igazán hasznos lehet azok számára, akik szeretnék megérteni a játékot, a körökre osztott, időhurokban ragadt FPS ugyanis semmiképp sem nevezhető hétköznapinak.

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.

Szeptemberre csúszik a Lemnis Gate megjelenése

A Lemnis Gate nem hétköznapi FPS lesz: egyszerre valós idejű és körökre osztott is. Tegnap elkezdődött a nyílt bétatesztje, ugyanakkor kiderült, hogy az augusztusi megjelenés nem fog összejönni.

Lemnis Gate - fejlesztői videó a játékmódokról

Nem mindennapi lövölde a Lemnis Gate, hiszen a Ratloop Games egy valós idejű, de mégis körökre osztott FPS-játékot álmodott meg. Bizony, ez elsőre szörnyen furcsán hangzik, de ahogy a mai videón is láthatjuk, a koncepció jól működik.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

Game Pass-játék lesz a Lemnis Gate is

Újabb játék csatlakozik már a megjelenése napján az Xbox Game Pass felhozatalához: az egyre népszerű időhurkos mechanikára épülő Lemnis Gate-et is elérhetjük majd az előfizetésünkkel.