Gameplay előzetesen a Mafia: Definitive Edition

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
A Future Game Show alkalmából a Mafia: Definitive Edition is újból megmutatta magát egy háromperces gameplay trailer erejéig, amiben egy teljes küldetést nézhetünk végig a fejlesztők kommentárjával kísérve.

A Gamescom Opening Night Live alkalmából bemutatott előzetes után egy háromperces gameplay trailer is érkezett a Mafia: Definitive Editionből. Egyelőre jócskán kibuknak a játéknál a pre-build állapot problémai, de szeptember 25-ig még van idejük a fejlesztőknek csiszolni a végső kódot.

A Mafia: Definitive Edition PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, önmagában és a Mafia Trilogy részeként is kapható lesz.

13.
13.
user101
Nem úgy van, hogy átültették a régi játékot egy új engine-re szebb texturákkal és modellekkel ? Mert ha igen és nem egy unreal 3 --> unreal 4 váltásról beszélünk akkor kvázi mindent újra meg kellett csinálni. Ez esetben meg tele lesz idegesítő hibával, furcsasággal számolatlanul...

Ha meg maradt ugyanaz az engine akkor meg nem értem minek nyúltak hozzá ... :)
11.
11.
Ez a szegény játék is nagy fikázások céltáblájává vált. Nem is mondom, hogy teljesen ok nélkül. De ez nekem spéci. Ami mindenkinek a GTA3-mal jött el, az nekem a Mafia volt. Nagyon kemény volt a játék és néha idegesítően nehéz is. Azt sem tudtam hova meg kit, aztán már halott voltam. Szarrá szoptam magam több helyszínen is, amire sikerült túljutni. De ez még a netes idők előtt volt. Nem kis flash volt, amikor kiderült évtizeddel később a netes témáknál, hogy mindenki ugyan azokon a helyeken szopott. Jó játék volt a City of Lost Heaven, one of the best of ever made. Akkoriban.

Mai szemmel nagyon könnyű látni a hibáit és lefikázni, ahogy a remake-et is simán le lehet. Ráadásul nekem is van szemem és tényleg látok is vele hibákat a sok Clorox™-nak köszönhetően még Youtube videókból is. De annak, aki akkoriban ott volt ez a játék a videók alapján nem lebőgés lesz, hanem egy igazi jutalom cím.

Én benne vagyok, hogy full fapados és atom régi színvonalakat idéző a játékmenet, ha az egyik kedvenc sztorimat mesélik el - főleg úgy, hogy már az eredeti is rakás szar volt helyenként. Ez a fapadosság kell nekem, hogy emlékeztessen a fájdalomra, mint Grey Fox-ot a David Hayter.

A játék abszolút kelleni fog és meg is veszem, de megvárok egy-három patch-et hozzá.
10.
10.
kingtomi89
A hátsó udvari parkolásra én is nagyon érzékeny vagyok! Nagyon remelem, hogy meg fogjak hagyni, mint az 1ben! Nem értem, miért kell elbaszni, hisz annyi megvolt a hangulata. Meg nem kell tuningolni ezeket az autókat még minek?! Vagy lehet ha Classic módot választunk akkor a legtöbb opció ami az 1ben volt megmarad?
9.
9.
Aborg
Kivancsi leszek mit csinalnak a hatso udvarral ahol a sajat autoim parkolhattam. Szo szerint parkolhattam. Ahova tolattam ott maradt. Nagy buszkeseggel setalgattam kozottuk mikor mar dugig volt az udvar, orom volt rajuk nezni.

A Mafia2 gagyi "garazsmenujat" latva nem hittem a szememnek.

A harmast mar kiprobalni se mertem.
8.
8.
drat576
A story önmagában megér egy misét, szóval akinek anno kimaradt, annak már azért érdemes végigjátszani. Én valószínűleg megtartom az egész Mafia-t szép emléknek, nem hiszem, hogy a grafika és az átalakított gameplay ezen tudna nekem javítani.
5.
5.
GAMEROD
Magát a cikket nem értem, már minden jöttment rakott ki 1-2 órás gameplay videót, akik megkapták a kiadás előtti verziót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...