Túrázás a Sherlock Holmes: Chapter One szigetén

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Egy új kedvcsinálóval és egy rövid fejlesztői naplóval jelentkezett a Sherlock Holmes: Chapter One, amely nyitott világgal és egy olyan előzménytörténettel várja a rajongókat, amiből kiderül, hogyan lett a híres detektív az, aki.

A Sherlock Holmes: Chapter One-t nagy dobásnak szánja a Frogwares, a játék több ponton is formabontó darabnak ígérkezik a korábbi kalandjátékokhoz képest. Az alábbi trailer a játék helyszínéül szolgáló mediterrán szigetet mutatja be, ami első blikkre maga a paradicsom, pedig sötét titkokat és bizarr bűneseteket rejt, ahol az igazságszolgáltatás szemet huny az alvilág gaztettei felett, az emberek pedig jobb híján saját kezűleg állnak bosszút az ellenlábasaikon.

Ide érkezik majd az ifjú Sherlock Holmes, a feltörekvő detektív, akit öt komolyabb bűntény és harminc kisebb megbízás vár. A fejlesztők olyan 15 órára saccolják a játékidőt, amennyiben csak a főküldetésekre fókuszálunk, egyébként pedig 30-40 óránk is benne lehet, mire eljutunk a stáblistáig. Habár a nyomozás kulcsfontosságú, az akció sem hiányozhat majd, igaz, erre csak ott kerülhet sor, ahol a sztori szempontjából van értelme, nem lövöldözhetünk és verekedhetünk kedvünkre. További érdekesség ezenkívül, hogy Sherlock elhunyt édesanyjának kúriáját is felvirágoztathatjuk majd a játék során, sőt a főhősünk kinézetét is testre szabhatjuk.

Ambiciózus vállalkozásnak tűnik tehát a Sherlock Holmes: Chapter One - a további részletekért csekkoljátok le a fenti fejlesztői naplót is! A megjelenést 2021-re ígérik, a játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. Az ígéretek szerint december-január környékén már kiadósabb gameplay kedvcsinálóra is számíthatunk belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...