Sherlock Holmes: Chapter One PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Nyitott világú előzményjáték az új Sherlock Holmes-adaptáció.
Típus:

Sherlock Holmes: Chapter One teszt

A Frogwares újabb Sherlock Holmes-játékkal állt elő, amely ezúttal a neves detektív fiatalkorába repít minket. A szárnyait bontogató Sherlock visszatér gyermekkora helyszínére, ám lelki béke helyett egy nyugtalanító rejtélyt talál.

Launch traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

Mától ismét elmerülhetünk egy Frogwares-féle Sherlock Holmes-játékban. Ezúttal Sherlock pályájának elejére visz az utunk: egy személyes, de szövevényes ügybe bonyolódik, ahol az eszére, a harci és az álcázó képességeire is szüksége lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!

Friss előzetesen a Sherlock Holmes: Chapter One

Kevés nap választ már el csak minket a Frogwares következő Sherlock Holmes-kalandjától. A fiatal Sherlock hosszú idő után tér vissza Cordona szigetére, és kérdéses, mennyire fogadják jól a zsenijét a helyiek.

Sherlock Holmes: Chapter One - váljunk detektívvé!

Újabb Sherlock Holmes-játékot készít a Frogwares, a történet azonban ezúttal a legendás detektív ifjú korába repít vissza bennünket. Lássuk, hogyan válhatunk zöldfülűből a világ legnagyobb nyomozójává!

Így kezdődik a Sherlock Holmes: Chapter One

Hamarosan befut Sherlock Holmes következő nyomozós kalandja, az IGN-nek köszönhetően pedig megnézhetjük, hogyan is veszi kezdetét a Frogwares keze alatt formálódó Sherlock Holmes: Chapter One.

Sherlock Holmes: Chapter One - így fogunk harcolni

Sherlock Holmes elsősorban az elme bajnoka, de a harctól sem ijed meg. A detektív első ügyeit elképzelő Chapter One-ban bőven kijut majd az akcióból, ezért a Frogwares átveszi velünk, hogyan is mennek majd a küzdelmek.

Dátumot kapott a Sherlock Holmes: Chapter One

Vadonatúj kedvcsinálókkal jelentkezett a Frogwares fejlesztésében készülő, nyílt világú nyomozós játék, a Sherlock Holmes: Chapter One. Az új mozgóképes anyagok azt is leleplezik, hogy pontosan mikor jelenik meg Sherlock új kalandja.

Sherlock Holmes: Chapter One - az álcázás mestere

Tegnap érkezett egy hosszabb gameplay videó a Sherlock Holmes: Chapter One-ról, amely a játék helyszínéül szolgáló sziget főbb területeit és hősünk álcázási lehetőségeit mutatja be alaposabban.

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.