Lengyel bunkervilág vár a Paradise Lostban

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
A PolyAmorous felfedezőjátékában egy elhagyatott atombunkert kell felfedeznünk. Az óvóhely egykor a náciké volt, most azonban ki tudja, milyen titkokat rejteget? A retrofuturisztikus technológia és a szláv mondavilág itt összekeveredni látszik.

A Paradise Lost, ami a júniusi Future Games Show-n is képviseltette magát, egy alternatív világban játszódik. Ebben a nácik nem hagyták abba a második világháborút a negyvenes években, helyette további húsz éven át szórták atommal azt, aki közeledett hozzájuk. Európa nukleáris pusztasággá vált. A játék főszereplője Szymon, egy tizenkét éves lengyel kisfiú, aki egy fagyos télen rátalál a nácik elhagyatott bunkerére.

A Paradise Lost bunkervilágában az alternatív 20. század technológiája a pogány szláv mitológiával találkozik, ezt kell felfedeznie Szymonnak. Ahogy egyre mélyebbre hatol az elhagyatott, földalatti városban, döntéseket kell majd meghoznia, amelyek felfedik előtte az ismeretlen múlt egy-egy szeletét – és talán magáról is megtud valamit?

A tervek szerint még idén megjelenik a Paradise Lost PC-re, később pedig a következő konzolgeneráció gépein is játszható lesz.

4.
4.
Cole
#2: Így van. Én próbáltam a demót Steamen kb egy hónapja.
Sztori lesz a fontos, sétaszimulátor lesz.
Mindenesetre én kíváncsi leszek rá. A hangulata jó volt, bár a demó se mutatott túl sokat.
3.
3.
Slik
#2: jaaaaa az a resze kimaradt haha
akkor viszont valoszinu tenyleg nem kell majd tobbszaz embert megolni benne
2.
2.
manderel
#1: A hangulat és a helyszín valóban Metros, de gyanús hogy a játékmenet gyökeresen más lesz, egy 12 éves kisfiút irányítva.
1.
1.
Slik
kicsit a metrora hajaz a hangulat meg helyszin
remelem jo lesz mert az elobbi utolso reszenek a felig nyitott vilaga, szabadsaga stb nem jott be
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...