Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

  • Írta: gorien
  • 2020. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.

Blankos: Block Party (PC)

A Third Kind Games első ránézésre egész furcsa, de színes világában azt csinálhatunk, amit akarunk. Lövöldözős pályát szeretnénk építeni, vagy inkább egy akadálypályán versenyeznénk? Csak rajtunk múlik.

Cris Tales (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Switch, Stadia)

A PC Gaming Show után a Future Games Show-n is megmutatta magát a Cris Tales, amely a klasszikus JRPG-k előtt tiszteleg. Ezúttal kicsit a játékmenetbe is betekinthetünk. Akinek tetszik, és nem akarja megvárni a november 17-i megjelenést, most kipróbálhatja a demóját Steamen.

Cygni: All Guns Blazing (PC)

A Cygni: All Guns Blazing a vertikális shoot 'em upok szerelmeseit célozza. Felsőnézetből harcolunk űrhajónk pilótafülkéjéből, miközben minden lő, villog, robban, és mindezt őrjítő sebességgel. A jó reflexek kötelezők!

Disintegration (PC, PlayStation 4, Xbox One)

A Disintegartion megjelenése már mindjárt itt van (június 16-án, hogy pontosak legyünk), de aki még nem érte be a kedvcsinálókkal, az most magától Marcus Lethótól hallhat néhány szót a játékról.

GTTOD: Get to the Orange Door (PC, Xbox One)

A látványra a TRON és a Beat Saber szerelemgyerekének tűnő játék már egy ideje korai hozzáférésű a Steamen (és most demója is játszható), az új előzetes pedig arról tájékoztat minket, hogy a Titanfall mozgáskultúráját öröklő játék Xbox One-on is elérhető lesz.

Hotshot Racing (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch)

Ebben a Daytona USA ihlette versenyzős játékban magas oktánszámon pörög az akció. Tizenhat pálya és többféle arcade játékmód várja a száguldás szerelmeseit már a nyáron.

Kena: Bridge of Spirits (PC, PlayStation 4, PlayStation 5)

A Kena: Bridge of Spirits a PlayStation 5 show-ján már megmutatta magát, most pedig az Ember Labs srácai mesélnek egy kicsit nekünk erről a mesésen kinéző akció-kalandjátékról. Ha minden jól megy, még idén kézbe is vehetjük.

Last Oasis (PC)

A Last Oasis, ami néhány hónapja található meg a Steam Early Accessben, egy olyan MMO, amely a túlélést helyezi az előtérbe. A fejlesztők a vulkanikus vidékekről árultak el egyet s mást.

Liberated (PC, Switch)

A képregények lapjain életre kelő, sötét jövőben játszódó Liberated Nintendo Switchen már megjelent, csak a PC-s debütálás van hátra, ami júliusban esedékes. Ennek is van momentán steames demója.

Maid of Sker (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch)

A Wales Interactive nem ment a szomszédba a túlélőhorrorjuk alapjáért: egy walesi legenda szolgáltatja a játék hátborzongató hátterét. Most a gameplaybe leshetünk. A legtöbb platformra még júniusban megjelenik, de a switcheseknek októberig kell rá várnia.

Main Assembly (PC)

A Main Assemblyben aranyos robotokat építhetünk és programozhatunk. Kell ennél többet mondani? A játék most érkezett meg a Steam Early Accessbe, lehet menni kipróbálni.

Operation Tango

Az Operation Tango egy kétfős co-op játék, amiben az egyik fél az ügynök, a másik hacker szerepét ölti magára, de mindkettőre szükség lesz, hogy kikeveredjenek a bajból. 2021-ben érkezik majd, eddig be nem jelentett platformokra.

Paradise Lost (PC)

A Paradise Lost azoknak szól, akik nem bánják, ha egy játékban inkább sétálunk, mint akciózunk. Egy olyan világban játszódik, ahol a második világháború nem ért véget 1945-ben, helyette a nácik atomot dobtak a nyomuló orosz seregre, ezzel nukleáris pusztasággá változtatva Európa egy részét. Mi egy lengyel kisfiúval fedezünk fel egy Krakkó melletti, elhagyatott atombunkert.

Remnant: From the Ashes – Subject 2923 (PC, PlayStation 4, Xbox One)

A Remnant: From the Ashes utolsó DLC-je már a PC Gaming Show-n is megjelent, de most kicsit jobban is beleleshetünk a játékmenetbe.

Remothered: Broken Porcelain (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch)

A Remothered: Torment Fathers folytatásában a Stormind Games újabb rémisztő kalandokra invitál minket régi és új szereplőkkel karöltve. A számos játékmeneti újítással érkező Broken Porcelaint augusztus 25-én várhatjuk.

Rogue Company (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch)

A Hi-Rez Studios és a First Watch Games külső nézetes, csapatalapú lövöldéjét minden platformon cross-play és cross-progression köti össze. A játék még 2020-ban megjelenik a tervek szerint, és már lehet jelentkezni az alfatesztre.

Sherlock Holmes: Chapter One (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X)

A fiatal Sherlockról mesélő Chapter One fejlesztői videójában a játékból sok újat nem látunk, de érdekes lehet meghallgatni a fejlesztők gondolatait erről és a korábbi alkotásaikról.

Space Crew (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch)

A Space Crew a Bomber Crew-nak a folytatása. Ebben már nem világháborús bombázókkal, hanem copyright-gyanús űrhajókkal és legénységgel védjük a Földet az idegenek ellen. 2020 szeptemberére várható.

The Captain is Dead (PC)

A The Captain is Dead az azonos című társasjáték számítógépre adaptálása. Ebben a feladatunk az elhalálozott kapitány szerepét átvenni, és megmenteni a hajót, mielőtt elpusztul. A tervezett megjelenése 2020-ra esik.

Waking (PC, Xbox One)

A Wakingben saját elménk rabjaivá válunk, mikor kómába esünk. A kiutat a saját emlékeinken keresztül, félelmeinket legyőzve találhatjuk meg. Június 18-án már meg is jelenik.

Future Hits Montage

Végül, de nem utolsó sorban a Future Games Show is összerakta a maga kis montázsát, ami olyan játékokat tartalmaz, amelyek saját bemutatót nem kaptak, ide viszont néhány jelenet erejéig befértek.

Ezek a játékok azok: The Almost Gone, Anno: Mutationem, Stagehands!, Unbound: Worlds Apart, Wave Break, Inkulinati, Alaloth – Champions of the Four Kingdoms, Smite, DogGone, Cloudpunk, Fall Guys: Ultimate Knockout, Carrion, Windjammers 2, Hammerting.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...