Íme, a PlayStation Now szeptemberi kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 1.
  • Letöltés
Link másolása
Hónapról hónapra rendületlen lelkesedéssel bővíti a Sony a saját streamingszolgáltatását, ami ezúttal négy új címmel lesz gazdagabb. A horrorjátékok rajongói kifejezetten örülni fognak a szeptemberi kínálatnak.

Az augusztusi kínálatra ebben a hónapban négy játékkal licitál rá a Sony, amik a következőek lesznek:

  • Final Fantasy XV
  • Observation
  • Resident Evil 7: Biohazard
  • WWE 2K19
     

 

A pankráció kedvelőinek a WWE 2K19 esetében, míg a sci-fi thrillerrajongóknak az Observation végigjátszásával nem kell sietniük, hiszen mind a két játék határozatlan ideig a PlayStation Now könyvtárát erősítik. A Resident Evil 7: Biohazard és a Final Fantasy XV kipróbálását azonban nem érdemes az utolsó pillanatra halasztani, ugyanis az előbbi november 30-án, míg az utóbbi 2021. március 1-jén távozik a szolgáltatásból.

8.
8.
Ps fanboy
#7: 4 kampány van benne, ami fejenként terjedelmesebb, mint egy komplett Re2 vagy Re3 Remake,csak kár, hogy pont az hiányzik belőlük, amitől azok jók lettek.
7.
7.
DollSyndrome
#6: Én szeretem a hatodik részt is, csak baromi hosszú.
6.
6.
Yanez
#3: A hatodik részt nem tudtam kitolni. Annyira egy unalmas gyenge játék, hogy hagytam a csába. A legrosszabb rezi. A 7-ik viszont életem legjobb RE része!
5.
5.
Firsttime
https://youtu.be/cWD01yUQdVA

Hejjj!!
4.
4.
WWE 2K19 sztori módja nekem nagyon bejött. Leülsz vele próbálkozni és kisvártatva azt veszed észre, hogy azért nyomod, mert valami Éjjel-Nappal Budapest szintű eseménynél beégetett valami álarcos bohóc és olyan tré volt, hogy már tényleg agyon akarod verni érte. Igazából nem ajánlom senkinek, de szerintem jó a cucc. Nem elég, hogy a valóságban is tettetik magukat a harcosok, a játékban is ugyan úgy van minden megoldva, úgyhogy ilyen 4th wall break az egész játék.
3.
3.
godach
#2: Nem. Még a 6.résszel szenvedek (már lassan évek óta). Nagyon utálom, de tudod.. Mindent sorban
2.
2.
Yanez
#1: Láttam egy hozzászóló, mondom tuti Godach az, mert szereti a psnow kínálatát. :) Jó szórakozást hozzá. RE7 nagyon nagy játék, de úgy emlékszem már kitoltad...?
1.
1.
godach
A címkéhez nyugodtan rendelhetnétek linket is (főleg ha van anyag innen). Nem kellene keresgélni tesztet, cikket, pletykákat. Köszi am, én imádom ezeket a psnow és Gold újdonság cikkeket :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...