Már a küszöbön a Tell Me Why utolsó két fejezete

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dontnod nem követi el újra a Life is Strange 2 hibáját, így nem kell már sokat várnunk a Tell Me Why második és harmadik epizódjára. Jövő héten máris végetér Alyson és Tyler története.

Augusztus 27-én megjelent a Tell Me Why első felvonása, a Dontnod pedig a legfrissebb előzetessel világossá tette: ezúttal nem akarják húzni senki idejét. Olyannyira nem, hogy a második és a harmadik fejezet már gyakorlatilag a küszöbön van, heti bontásban kapjuk majd az újabb epizódokat, így a következő rész holnap, a zárófejezet pedig szeptember 10-én lehet a miénk.

Kifejezetten jó hír ez azoknak, akik nem akarnak hosszú hónapokat várni egy-egy epizód között - a Life is Strange 2 esetében már átélhettük, hogy nem mindig úgy alakul a részekre bontott történet megjelenése, mint ahogy azt szeretnénk. A francia stúdió láthatóan ezúttal előredolgozott, gyakorlatilag biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal egy időben elkészültek a teljes játékkal.

A Tell Me Why fejezetei PC-n és Xbox One-on jelennek meg, a legjobb hír pedig az, hogy megtaláljátok őket az Xbox Game Pass kínálatában is.

4.
4.
adamsfamily
#2: Szeptember 14-től indul az xcloud.Ha PS-re nem is jön,még ki tudod pörgetni,ha van egy telefonod vagy egy tableted amin android van.300Ft-ot megér.
3.
3.
crytek
Xbox/PC-re még mindig egy nullával kevesebb a MS Store-ban 10k helyett 1k
2.
2.
kryszisz
Én még mindig nem értem, hogy kerülhette el a figyelmemet, hogy ez nem jön PS-re:/ Pedig nagyon vártam csesszemeg..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...