Tell Me Why PC, XBOXONE

Transznemű főhőssel érkezik a Dontnod új játéka.

Egész hónapban ingyenes a Tell Me Why

A Pride-hónapot ünnepelve egész júniusban ingyenesen beszerezhető marad a Tell Me Why, a Don't Nod történetközpontú kalandjátéka. A játékot Steamen, a Microsoft Store-ban és Xboxon is bezsákolhatjátok.

Don't Nodként folytatja a Dontnod Entertainment

A Life is Strange-et is jegyző Dontnod Entertainment nevet változtatott, a jövőben Don't Nodként folytatja, és ehhez új logót használ majd.

Egész hónapban ingyenesen tölthető a Tell Me Why

A Pride-hónaphoz kapcsolódó akcióként egy teljes hónapot kapunk arra platformtól függetlenül, hogy a könyvtárunkhoz csapjuk a Dontnod tavaly megjelent fejlesztését, a Tell Me Why-t.

Ingyenesen játszható a Tell Me Why első része

Ha kimaradt volna a Tell Me Why, de szívesen pótolnátok a Dontnod kalandjátékát, nincs is jobb alkalom ennél a bekapcsolódásra: az első részt ingyenesen letölthetitek, és a teljes évad is kedvezményesen kapható.

A Tencent bevásárolta magát a Dontnodba

A Tencent továbbra sem lassít. A kínai videojátékipari gigász ezúttal a Life is Strange-játékok alkotóinál vásárolt be részvényekből, amelyből a Dontnod a kiadói törekvéseit fogja finanszírozni.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Tell Me Why teszt

Tyler és Alyson visszatér a szülői házba, a gyermekkori emlékek azonban sok-sok kérdést is hoznak magukkal. Ahogy elkezdik felfejteni a múlt szálait, egy különleges köteléket is felfedeznek maguk között.

Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.