Rebel Galaxy Outlaw - véget ér az Epic-exkluzivitás

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Egyéves szülinapjához közelít a Rebel Galaxy Outlaw, ezzel pedig véget is ér a Double Damage és az Epic Games megállapodása. Ennek értelmében a hónap második felében PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre is megjelenik a játék.

"Jó cucc volt, csak senki nem játszott vele" - így összegeztem a Rebel Galaxy második részét, amikor néhány hete az egyik barátom szóba hozta a játékot. Ennek pedig egyetlen oka volt: a tavaly augusztusban piacra dobott cím kizárólag az Epic Games Store kínálatában jelent meg, teljesen megkerülve nem csupán a Steamet, de a konzolokat is.

Az Epic és a Double Damage Games szerződése azonban hamarosan lejár, így a játék végre megérkezhet a többi mainstream platformra is. A szeptember 22-én esedékes második megjelenés Steamre, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elhozza az űrkalandot, amelyben ha részt szeretnénk venni, egységesen 30 dollárt kell majd leszurkolnunk.

Ha részletesebben is szeretnétek megismerni a countrynótáktól zengő sci-fi játékot, akkor olvassátok el a tesztünket!

4.
4.
kirk
Jó sok pénzt adhattak nekik ha még konzolokra se engedték. nem tom megérte-e ez az Epic-nek, a fejlesztőknek biztos.
3.
3.
kryszisz
#1: Elsők között leszel...ja nem ide:D
2.
2.
Parano1d
#1: Azt gondolom tudod, hogy a "cég" valószínüleg nem kevés pénzt kapott azért, hogy csak az Epic árulja. Gondolom nem nagyon kellett kenyérre és vízre spórolniuk.
1.
1.
crytek
Fellélegezhet a cég most már jönni fognak az eladások is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...