Rebel Galaxy Outlaw PC, PS4, SW

Az űrharcokra kihegyezett cím előzményjátéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó teljes hetén sem maradunk új játékmegjelenések nélkül, mi pedig szokásunkhoz hűen összeszedtük egy listába nektek, hogy mire számíthattok majd a következő napokban.

Rebel Galaxy Outlaw - véget ér az Epic-exkluzivitás

Egyéves szülinapjához közelít a Rebel Galaxy Outlaw, ezzel pedig véget is ér a Double Damage és az Epic Games megállapodása. Ennek értelmében a hónap második felében PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre is megjelenik a játék.

Rebel Galaxy Outlaw teszt

Bőrdzsekit fel, countryválogatást be, kapcsolj rá az utánégetőre és irány a galaxis vadnyugata! Izgalmas csaták, húzós helyzetek, az űr szabadsága és nagybetűs menőség vár minden kalandort a Rebel Galaxy Outlaw-ban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokra megsokasodnak a játékmegjelenések, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra, így inkább az ínyencek fognak örülni. Lássuk a legfrissebb premierek listáját!

Akik az Epic Games Store-t választották

A múlt hét végén megnyitotta kapuit az Epic Games Store, amely csábító ajánlattal várja a fejlesztőket, hiszen lényegesen kisebb jutalékot kér az eladások után. Exodusról nincs szó, de több stúdió is az Epicet választotta a Steam helyett.

Rebel Galaxy Outlaw - itt az első gameplay trailer

A múlt héten számoltunk be arról, hogy előzményjátékot kap a 2015-ös Rebel Galaxy. Ma megérkezett az első gameplay trailer, amiből kiderül, hogy sokkal akció-orientáltabb lesz az új rész. Az űrharcok kedvelői figyeljenek!

Előzményjátékot kap a Rebel Galaxy

Az űrharcokra kihegyezett 2015-ös Rebel Galaxy folytatást kap Outlaw címmel PC-n, PS4-en és Switchen. Pontosabban egy előzményjátékot, amelyben nem egy névtelen hőst, hanem egy igazi egyéniséget irányítunk.