Kate Bishop lesz az Avengers első DLC-karaktere

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este lezavarták a Marvel's Avengers harmadik War Table-adását, amely mindent összefoglalt, amit a szuperhősös játékról a megjelenés napján tudni kell, továbbá az első DLC-karakterről is lerántotta a leplet.

Tegnap este vetítették le a Marvel's Avengerst bemutató War Table-sorozat harmadik felvonását. A műsoridő javarészt a játék már ismert részleteinek összefoglalásával telt, szó esett emellett néhány új játékmódról is, így a naponta és hetente frissülő missziókról, valamint azokról, amelyeket magasabb szintű karakterekkel érhetünk majd el.

A Villain Sectors módban kőkemény bossharcokra kihegyezett küldetéseket találunk majd, a S.H.I.E.L.D. Vaultok jól elrejtett kincseskamrák, amelyek különféle felszerelésekkel várják a játékosokat, míg az A.I.M.’s Secret Lab egy hetente egyszer jelentkező raidszerű kihívás, amit négyes csapatokban teljesíthetünk, a végső bosharc pedig aszerint alakul, hogy miként teljesítettünk a pálya során. Végül említsük meg a Mega Hives játékmódját is: itt szintről szintre egyre nehezebben legyűrhető ellenséges csapatokkal kell megküzdenünk, méghozzá úgy, hogy a teljes szuperhőscsapatunkat bevethetjük. Ha minden karakterünk elhullott, kezdhetjük elölről.

Végül a készítők az első megjelenés után érkező hősről is lerántották a leplet, aki nem más lesz, mint Kate Bishop. Ő egy Taking A.I.M. névre hallgató küldetéssorozatot is hoz magával októberben, amely egy új főgonosszal és rejtéllyel várja a rajongókat, nem mellesleg pedig közvetlenül azután veszi kezdetét, hogy az alapjáték sztorija befejeződik. A Taking A.I.M. egy kétrészes Hawkeye-esemény első felvonása, a második rész novemberben érkezik, és már Clint Barton kapja a főszerepet benne. A megjelenés utáni tartalmak ingyenesek lesznek.

A Marvel's Avengers PC-re, PS4-re és Xbox One-ra szeptember 4-én érkezik, később pedig elérhető lesz a PS5-ös és az Xbox Series X-es változat is - a War Table-sorozat a premiert követően is folytatódik. A játék tesztjén már dolgozunk, addig is olvassátok el a bétaváltozatról szóló beszámolónkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...