Crusader Kings III - ideje felvenni a koronát

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Az iskolakezdéssel egy időben a Crusader Kings-sorozat harmadik felvonása is megjelent, amihez egy launch trailerünk is van. Eljött az idő, hogy belevessük magunkat a nemesek intrikáiba és háborúiba.

Ha a Paradox Interactive-ról van szó, valószínűleg az egyik komplex stratégiai játékuk az első, ami eszünkbe jut. A Crusader Kings-sorozat nyolc év után új epizóddal bővül, a harmadik rész pedig már be is futott a héten egy utolsó előzetes kíséretében – ami arra is veszi a fáradságot, hogy az elején dicsekedjen egy kicsit a kapott értékelésekkel.

A Crusader Kings III-ban, ahogy elődeiben is, elő kell vennünk a taktikus, intrikus énünket. A középkori nemesek élete nem egyszerű, minden sarokban lapulhat egy összeesküvés, országhatáron belül és kívül is. A diplomácia és a hadviselés eszközével formálhatjuk a történelmet, miközben uralkodódinasztiánkat igazgatjuk korokon át.

Ha érdekel, mit változtattak a fejlesztők a korábbi részekhez képest, érdemes végignézni a videósorozatukat a YouTube-on, amely részleteiben ismerteti meg velünk a játék felépítését. Az utolsó, augusztusi epizódban az AI változtatásairól meséltek.

A Crusader Kings III PC-re jelent meg, és az Xbox Game Pass keretében is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...