Crusader Kings III PC

Nyolc év után folytatódik a Crusader Kings-sorozat.
Típus:

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.

Konzolokra tarthat a Crusader Kings III

Lassan már egy éve, hogy a Paradox piacra dobta a Crusader Kings III-at, s könnyen meglehet, hogy a stúdió egy igazi különlegességgel készül az évfordulóra. Az előjelek szerint konzolos átiratot kaphat a stratégiai játék.

Crusader Kings III - megnyílik a királyi udvar

Fényűzés és pompa, hatalmas lakomák, művészek, gondolkodók és hűbéresek sokasága, na meg persze végtelen ármánykodás. Ez vár bennünket a Crusader Kings III expanziójában, a Royal Courtban.

Crusader Kings III - támadnak a vikingek

Már csak egyet kell aludnunk a Crusader Kings III első fizetős DLC-jéig. A Northern Lords Flavor Pack segítségével mi is valódi viking hadúrrá válhatunk, ehhez pedig minden kozmetikai és mechanikai extrát megkapunk majd.

Digitális lesz az idei PDXCON

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a Paradox Interactive nagyszabású rajongói eseménye, a PDXCON, idén azonban digitális formában pótolja azt a kiadó. Ezt a hétvégi PDX Insiderben jelentették be a srácok.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Saját uralkodót kreálhatunk a Crusader Kings III-ban

Habár az elődjében már megtalálható volt ez a funkció, a Crusader Kings III-ból a startkor hiányzott, és csak a legutóbbi frissítés hozta vissza: testre szabhatjuk az uralkodónkat, akinek a dinasztiájával aztán meghódítjuk a világot.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Crusader Kings III - ideje felvenni a koronát

Az iskolakezdéssel egy időben a Crusader Kings-sorozat harmadik felvonása is megjelent, amihez egy launch trailerünk is van. Eljött az idő, hogy belevessük magunkat a nemesek intrikáiba és háborúiba.