Crusader Kings III PC

Nyolc év után folytatódik a Crusader Kings-sorozat.

Lovagi tornákkal jön a Crusader Kings III kiegészítője

Tavasszal érkezik a Crusader Kings III DLC-je, amely részben a szabadtéri tevékenységekre összpontosít, de ezen felül is számtalan friss lehetőséget tartogat a Tours and Tournaments.

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.

Crusader Kings III - megérkezett a konzolos változat

A PC-s játékosok már jól tudják, hogy a legtöbb háborút nem az éles kardok, hanem éles nyelvek döntik el, ezt pedig mától a konzolos tábor is megtapasztalhatja. Megérkezett a Crusader Kings III Xbox Series X/S-re és PS5-re szabott változata.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszavesznek egy kicsit a fejlesztők és kiadók, és a korábbiakhoz képest lényegesen laposabb játékterméssel búcsúztatjuk a márciust. Lássuk, hogy mi vár ránk a következő napokban!

Ez történt az ID@Xbox indie-eseményen

Mindenféle csinnadratta nélkül zavarta le tegnap a Microsoft a korábban már beharangozott ID@Xbox indie-eseményét, ahol jó sok előzetest kaptunk, és néhány bejelentésre is futotta.

Íme, mit ad még az Xbox Game Pass márciusban

Március második felében snowboardra pattanhatunk, versenyautó volánja mögé ülhetünk vagy ellátogathatunk a vadnyugat egy szokatlan változatára is az Xbox Game Passnek hála.

Crusader Kings III - közeleg a konzolos kiadás

A Paradox Interactive stratégiai játéka nem marad meg számítógépen, azt hamarosan az újgenerációs konzollal rendelkező játékosok is élvezhetik. Most megérkezett a konzolos verzió napra pontos dátuma.

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.

Konzolokra tarthat a Crusader Kings III

Lassan már egy éve, hogy a Paradox piacra dobta a Crusader Kings III-at, s könnyen meglehet, hogy a stúdió egy igazi különlegességgel készül az évfordulóra. Az előjelek szerint konzolos átiratot kaphat a stratégiai játék.