Iron Harvest - itt a szeptemberi roadmap

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 3.
  • Letöltés
Link másolása
Alig néhány napja jelent meg az Iron Harvest, de a KING Art csapata máris betárazta a közeljövőben érkező frissítéseket. Új térképek, kooperatív kampány és rangsorolt többjátékos mód vár ránk a következő hetekben.

Örülhetnek az RTS-ek rajongói, hiszen kedden befutott az Iron Harvest, és habár a legtöbben még éppen csak kóstolgatják a játékot, úgy tűnik, hogy nem maradunk üres kézzel akkor sem, ha befejezzük a ruszvjetek, a szászok és Polania kampányát. A dízelmonstrumokkal operáló stratégiai játék fejlesztői máris elárulták, hogy mire számíthatunk a következő hetekben - csekkoljátok le az alábbi roadmapet!

Ahogy azt láthatjuk, a jövő héten érkező első frissítésben megérkezik a várva-várt kooperatív kampány, illetve kapunk egy 3v3-as térképet is a multiplayer és skirmish játékmódokhoz. A hónap során e mellé még egy 2v2-es és 1v1-es pálya is érkezik, amit a rangsorolt többjátékos mód támogat majd meg. A hónap közepén érkező frissítésekben ezen felül érkezik még egy illusztrációkkal teletűzdelt lexikon is, valamint megkapjuk azt az opciót, amellyel az egységeink automatikusan elsütik a képességeiket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...