Film készül a Gears of War alapján

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Film készül az Xbox 360 egyik legsikeresebb címe alapján - jelentette be a Microsoft, miután a minap a New Line Cinema társulatának eladta a Gears of War jogait.
Film készül az Xbox 360 egyik legsikeresebb címe alapján - jelentette be a Microsoft, miután a minap a New Line Cinema társulatának eladta a Gears of War jogait.



A szélesvásznú Gears of War adaptáció forgatókönyvét a Collateral - A halál záloga, illetve a Kisiklottak című filmekről elhíresült Stuart Beattie írja, míg producerként Marty Bowen és Wyck Goldfrey fognak bábáskodni az alkotás mögött. Remélhetőleg sikerül majd élvezhető produktumot összehozni a srácoknak, habár valljuk be: az Epic játékának története korántsem egy nagy durranás.
8.
8.
air 2
Elkeserítő,hogy manapság a filmesek, a játékokhoz nyúlnak ötletért.De ezek a filmek nem adnak semmit.20dolláros tömeg vico film kategória.
7.
7.
renatodelakancso
Hát Igen!Szerintem is egy nagy hülyeség!Az még elmegy hogy a Prince of Persiából filmet csinálnak4Bár az se lessz egy nagy durranás mivel a játék egy nagyon élvezhető Ubisoft Játék és a Disney csinál belőle filmet igy még rosszabb lesz!De ha igy folytatják minden ami nagy sikert hoz a PC meg v mi más konzol terén filmet fognak belőle forgatni!Ez nagyon nagy hülyeség!
6.
6.
djdonci02
Sztem a Game is nagyon jó!!!Kiváncsi vok milyen filmet csinálnak belőle remélem jó lessz!!
5.
5.
VID993HUN
FNorberto, 1 nekem megvan 2 nem irigykedek 3 egy unalom volt az egész, lősz-fedezék-előremész-lősz-fedezék-lősz-előremész.... :)
4.
4.
SWBF2
FNorberto:senki nem mondta a GoW-ra h szar.Csak rövid a játék és nem a grafika minősége a legfontosabb.
3.
3.
logoffmeister
Kíváncsian várom. Sőt, remélem nemsokára PC-re is kijön a gamma.
1.
1.
VID993HUN
Remélem nem olyan lessz mint a játék, mert az elégé sz@r volt :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...