Spelunky 2 - a PC-s verzióra sem kell sokat várni

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Spelunky 2 PlayStation 4-exkluzív játékként kezdi meg a karrierjét, ahogy azt a játék atyja nemrég elárulta, PC-n csúszik egy kicsit a fejlesztés - most pedig azt is megtudtuk, hogy ez mit jelent pontosan.

A Spelunky-sorozat atyja, Derek Yu nemrég bejelentette, hogy a Spelunky 2 PC-s verziója lekési a PS4-es változat szeptember 15-én esedékes rajtját, és csak "pár héttel később" kerülhet boltokba. A minap az is kiderült, hogy ez mit jelent pontosan: szerencsére nem kell sokat várniuk a számítógépes játékosoknak sem, már szeptember 29-én nyúzhatják a várva-várt folytatást.

Az online multiplayerrel is felszerelt Spelunky 2-ben az első rész főhősének lányát irányítjuk, de néhány régi ismerős is visszatér majd a Holdon játszódó kalandban Damsel és Olmec személyében. A roguelike platformer nagyobb és összetettebb pályákat, valamint új felszereléseket ígér, és akár pulykákon is lovagolhatunk majd.

1.
1.
Zuzmo
Az első része nagy kedvencem. Remélem nem bonyolították túl, kicsit kaotikusnak tűnik ez a sok új dolog, de bízom a készítő(k)ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...