Mi volt még a tegnapi State of Playen?

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.

Aeon Must Die! (PC, Xbox One, PlayStation 4, Switch)

Anime ihletésű, cyberpunkos beütésű beat-em-up játék a Limestone Gamestől. Az előzetes megjelenése után a cég retweetelt egy bejegyzést, miszerint a játék minden fejlesztője (köztük sokan kifizetetlenül) felálltak, és otthagyták Limestone Gamest. A dolgozók egy Dropboxban gyűjtötték össze sérelmeiket.

ANNO: Mutationem (PC, PlayStation 4)

2D-s és 3D-s látványt keverő ARPG, ami egy cyberpunk világban játszódik. Mi Annt irányítjuk, aki igazi egyszemélyes hadsereg, és a fejlesztők szerint olyan a játék sztorija, hogy attól letesszük a hajunk. Decemberben jelenik meg.

Auto Chess (PC, PlayStation 4, mobil)

PlayStation 4-re is megérkezik az eredeti Auto Chess, ami 2019-ben beindította a zsánert.

Braid: Anniversary Edition (PC, PS4, PS5, Xbox One és Series X, Switch)

Felújított kiadást kap a 2008-as Braid. A platformert gyakorlatilag újrarajzolták az új kiadáshoz, amit fejlesztői kommentárral is elláttak, és majd 2021 első negyedévében vehetünk kézbe.

Bugsnax (PC, PlayStation 4 és PlayStation 5)

Az Octodad fejlesztőinek új játékában, a Bugsnaxben egy oknyomozó újságírót irányítunk egy nagyon fura világban. 2020 karácsonya körül várható.

Genshin Impact (PC, PlayStation 4, Switch, mobil)

Nyílt világú anime-RPG, Teyvat varázslatos világában, ahol a hét természeti elem összeér – az istenek kiválasztottjai pedig képesek irányítani is azokat. 2020 őszén várható.

Spelunky 2 (PC, PlayStation 4)

A Spelunky folytatásában újra várnak újra várnak a földalatti kincsek és csapdák. Az elődjénél jóval nagyobb világot ígér, lesz benne multiplayer is, és szeptember 15-én megjelenik.

Temtem (PC, PlayStation 5, Xbox Series X, Switch)

A Pokémonból merítő Temtem szépen halad a korai hozzáférésben, és 2021-ben a next-gen konzolokra is megjelenik - cserébe viszont le kell mondanunk a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változatokról.

The Pathless (PC, PlayStation 4 és PlayStation 5)

Az Abzu készítőinek új játékát egy hatperces gameplayben vehetjük szemügyre. A játékban nincs gyorsutazás, nincs térkép és nincs halál sem, a fejlesztők azt szeretnék, ha átadnánk magunkat a felfedezés örömének. A megjelenés még idén várható.

The Pedestrian (PC, PlayStation 4)

A PC-re idén megjelent The Pedestrian majdnem egy évvel később, 2021 januárjában PlayStation 4-re is eltalál.

1.
1.
mamgu
Ez a pathless jól néz ki, remélem lesz elég mondanivaló is hozzá, mert ennyiből kicsit repetitivnek látszik, vagy mint az abzu ez is irtó rövid lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...