Leleplezték a Hyrule Warriors: Age of Calamityt

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Mint derült égből a villámcsapás, úgy rántotta le a leplet a Nintendo a The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzményeit bemutató játékáról, a Hyrule Warriors: Age of Calamityről. És már szerencsére nem is kell sokat várnunk a megjelenésére.

Száz évet, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild cselekménye elé repülünk vissza az időben a Hyrule Warriors: Age of Calamityben, ahol megtapasztalhatjuk majd, hogy miként omlott össze Hyrule egykoron virágzó királysága egy bizonyos "Nagy Calamity" néven emlegetett eseménynek köszönhetően. A Koei Tecmo által fejlesztett akció-kalandjátékban Link és Zelda mellett olyan karakterek fölött vehetjük át az irányítást majd, mint például a négy Bajnok, akik először lesznek játszhatóak a Hyrule Warriors-széria történetében.

A Hyrule Warriors: Age of Calamityre ráadásul már nem is kell olyan sokat várnunk, ugyanis november 20-án debütál kizárólag Nintendo Switchen.

 

Az Age of Calamity mellett a Nintendo továbbra sem feledkezett meg a Breath of the Wild folytatásáról, azonban a Zelda-csapat producere, Eiji Aonuma a rajongók türelmét kéri, ugyanis elmondása szerint még egy kicsit odébb van, mire érdemi dolgot tudnak mutatni a játékból.

4.
4.
Ezt hívják úgy, hogy asset flip.
3.
3.
zsocc-nrg
De kár érte, pedig ezt a történetet most először dolgozzák fel. A musou-stílustól viszont feláll a szőr a hátamon, ritka igénytelen játékfajzat (számomra)
2.
2.
Ooorky
#1: Dynasty Warriors oldalág, személy szerint engem mocskosul untat, ellenséges katonákat kell halomra mészárolni össze-vissza kombózva, elfoglalni az erődjeiket, majd a pálya végén le kell nyomni a főboss-t. Ahogy halad előre a játék egyre nagyobb tömegben ömlik az ellenség ráadásul szétágazik a pálya így össze-vissza kell rohangálni, hogy el ne bukd a már megszerzett erődöket...

https://www.youtube.com/watch?v=2c8EEXL3L8c
1.
1.
dvs00
Ez most egy teljes értékű játék lesz mint a Botw, ugyanakkora legalábbis hasonló bejárható világgal és összetettséggel, vagy csak egy lineáris 20-30 órás sztori?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...