Hyrule Warriors: Age of Calamity SW

Újabb Zelda-játékkal bővül a Nintendo Switch kínálata.
1632465000

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.
1623779136

E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.
1621771200

Íme, a Hyrule Warriors: Age of Calamity roadmapje

A tavaly megjelent Hyrule Warriors: Age of Calamity sem marad szezonbérlet nélkül, amelynek az első részleteit a minap leplezte le a Nintendo. Az újdonságokra két hullámban számíthatunk majd.
1613646000

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!
1612188000

A Nintendo Switch eladásai túlszárnyalták a 3DS-ét

A japánok friss pénzügyi jelentése alapján egyáltalán nincs okuk szégyenkezni, szinte minden területen nőttek a számaik. Míg máshol konzolgenerációt váltanak, a Switch továbbra is arat – mostanra a Nintendo ötödik legkeresettebb gépe lett.
1606118400

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.
1605718800

Launch traileren a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Két nap, és megjelenik a Hyrule Warriors: Age of Calamity, amelynek a cselekménye 100 évvel a The Legends of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik majd. A premierhez közeledve pedig befutott a játék utolsó előzetese is.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.
1603954800

Demót kapott a Hyrule Warriors: Age of Calamity

A Hyrule Warriors: Age of Calamity csak november 20-án kerül a boltok polcaira, de a Nintendo már most megelőlegezett egy keveset a játék elejéből. A Switch-tulajok az eShopban megtalálják a próbaverziót.
1603900800

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.