Éjszakai PS3 vásár a Mammutban!

  • Írta: Daks
  • 2007. március 21.
  • Hír
Link másolása
Az európai premierrel egy időben, március 23-án hazánkban is bevezetésre kerül a Playstation 3 konzol. Az első vevők már éjféltől hozzájuthatnak a géphez!
Az európai premierrel egy időben, március 23-án hazánkban is bevezetésre kerül a Playstation 3 konzol. Az első vevők már éjféltől hozzájuthatnak a géphez!

A várakozásoknak megfelelően pénteken a magyarországi boltokba is megérkezik az első PS3 konzol szállítmány. Ennek kapcsán – rendhagyó módon – már éjféltől kinyit a Mammut bevásárlóközpontban található 576 üzlet, ahol a több száz előrendelt gép a tervezett időponthoz képest korábban átvehető. Ám azoknak is érdemes résen lenniük, és ellátogatniuk a kiemelt szaküzletbe, akik lemaradtak az előrendelésről, ugyanis a helyszínen 40 PS3 még gazdára vár - 165 000 Ft-os bruttó fogyasztói áron. Sőt, a márkabolt a bevezetés alkalmából egyedi, sorszámozott pólóval is megajándékozza az első 50 legelkötelezettebb PlayStation rajongót!

Szóval, ha lemaradtál az előrendelésről, most ne aludj el! Gyere éjfélre a Mammutba, és vedd meg a saját PS3 konzolodat! De ne feledd, sietned kell, mert csak a készlet erejéig tart a különleges éjszakai akció!
23.
23.
#35: Áruházban játszottam x360-on egy játékkal (talán a GoW volt az), és volt egy olyan jelenet, ahol csúnyán lement ~15pfs-re. Valami szörnyű volt!
22.
22.
#32: Nem ég itt senki. Leegyszerűsítjük neked a dolgokat: PS3=HD, PS2 NO HD. Valaki még azt mondta, h a PS2 tudja a HD-t, és én ezt cáfoltam meg! Te meg nem akarod megérteni a hülye fejeddel!!
21.
21.
dareal
uhm, szal mmorpg és a konzolok. sony például az összes mmorpg-t amit kiadott, kiadja ps3-ra.
20.
20.
dareal
lol ryo, te meg azt felejted el, hogy az x360 1,5 éve van kint, míg a ps3 pár hónapja, sőt, világszerte még csak most kezd elterjedni.

egy biztos, x360 nem szar, ps3 szintén über, viszont az is tény, hogy a ps3-at nem 2-3 évre tervezték az x-el ellentétben. kérdés csupán az, hogy ms vajh leszarja-e majd a 360-at a 3. xboxnál (ahogy tette az x1-el). írták ugyan hogy ilyen nem lesz, de ms-nek én már nem hiszek.

év vége felé tervezem is, hogy veszek egy ps3-at, bár leginkább mmorgp-t szoktam játszani, az meg pc. bár gyanítom, hogy a nextgen konzolokra idővel baromi sok fog megjelenni, lévén a játékipar jövője az mmo (nem rpg, hanem az mmo játékok))

hogy miért? jobban szorakoztatja az embert, ha nem gép karakterekkel játszik, hanem minden karakter akivel kapcsolatba lép a játékban, egy élő személyhez köthető, valamint a cégek szempontjából iszonyat bevétel, és a warez szinte kizárható (persze pc-n, egy adott mmo játékból idővel úgyis lesz warez verzió, ám az össze sem hasonlítható a hivatalos verzióval, illetve jóval a megjelenés után indulnak ezen szerverek). ennél biztosabb bevétel nincs egy játékkiadónak.

nemtom ti hogy látjátok, de szerintem idővel a pc mint játékgép nagyon kis szeletet kap majd a játékiparból, egyre jobban elmosódik majd a határvonal pc és konzol között. sőt, tulajdonképpen már most lehet az x360-ból illetve a ps3-ból egy gyengébb irodai gépet varázsolni, úgy hogy közben persze megmaradnak atomerőmű játékgépnek. egy atomerőmű pc árának töredékéért kapsz egy csúcs játékgépet, amit azért használhatsz arra is hogy kisebb dolgaidat elvégezd, amihez kéne a pc (értem ezalatt a filmnézést, szövegszerkesztést, böngészgetést, letöltést, zenehallgatást stb). arról nem is beszélve, hogy egy konzol sokkal esztétikusabb mint egy pc, hiába a faint thermaltake és társai házak. barbone pc-t ne is említsétek, 3 van a tulajdonomban, szép jó stb de egy kalap szar (persze qrvadrágán lehet jót venni, de nem ér annyit).
19.
19.
Ryo
Aki kicsit jártas a konzolok világában az értesült arról, hogy hatalmasat bukott a ps3! Még xbox 360-ból is többet adtak el, mint ps3-ból. Tehát ennyit erről...
18.
18.
Avium
Dzsekk tovabbra is egeted magad :) PS3-rol volt szo. PS3 tudja HD felbontast, PS2 (tied) nem. Ezt tovabbra se tudod felfogni ahogy latom. :)
17.
17.
Máshol is fertőz a C&C3. Idáig jutott az EA, h már reklámozni kell, vagy mi?
16.
16.
t.roli
Én szabadidőmben filmeket rendezek tehát kell erős gép. De ahoz hogy vágjak nem kell videókártya ami nagy különbség mert nincs csak egy kártyára 100.000 FT-om jáék miatt

15.
15.
attila 1111
vajon mennyit fizzetek a command and conqer3 reklámé?
14.
14.
t.roli
Nem a sima tunerra gondoltam. De van HD-s tuner és a PS3 Gamera gondoltam
13.
13.
Avium: Sztem előtte olvasd el, és utána cselekedj. "Ti emberek"; Netalán te földönkívüli vagy? :| xD

Én a PS2-met nem a monitoromba dugom, hanem a tv-tunerem bemenetébe, és így látom a monitoron. #14-es azt mondta, h bedugod a tunerbe, és nesze a HD felbontás. De köztudott (ezekszerint mégsem), h a normál szabvány 720*576, ami NEM HD felbontás!! Köszi!!
12.
12.
Avium
Dzsekk atyam mekkora egyszeru ember vagy :D Gondolod ha a PS2-det bedugod a monitorba akkor rogton tudni fogja a HD felbontast is? :D Jesszus atyauristen hol tartjatok ti emberek az eszeteket? :D
11.
11.
#14: Én nekem tv-tuner van PC-ben, és így használom a PS2-met. Az az egy baja, h a nagyobb mozgásoknál eléggé homályos lesz. De neked a 720*576 mióta HD felbontás??!!
10.
10.
Mixer
ps3 mindent lerombol majd szerintem:P:P(sőt remélem)
9.
9.
Mixer
hát igen a ps-ek tovább kihuzzák mint a box-ok.nekem van ps1,ps2,xbox360,és eddig a ps2jőn be a legjobban .igaz azért mert a boxomhoz csak 1 játékom van és azis akkor jőtt ki amikor a box megjelent:(.ha lenne HD tv-m akkor biztos másvéleményem lenne.
8.
8.
t.roli
Kinek mi a felesleges. Nekem felesleges pénzt költeni a PC re csak azért mert játszani szeretnék rajta. Amikor nekem jobban bejön a fotelból és a ágyból való játszás. Az elavulást meg úgy értettem hogy nem fognak rá kijönni játékok. Tudom régi a gép de azért még 4 éve még ott volt, és még mai napig is jól tartja magát a korához képest.

Én csak azt sajnálom hogy Bill Gatesnak van pénze és mindent megvesz az Xboxára. Ez az üzlet és elszomorít :(:(
7.
7.
t.roli
Amúgy nem tom mit rinyál mindenlki a HDtv miatt. Amíg megvolt a kis PS2 addig jó volt a sima tv? Mostmár ha Ps3 van akkor már tv-tis cserélni kell, mert kényes a szemetek? Röhejes. Amúgy is érdemes már venni HDtvket. mégha nem is játszani mert a régi már elavultr és nemsoká ide is megérkezik a HD felbontású tv adó meg a blu ray meg a HD dvd. Akkor mit csináltok? nem a konzolhoz kell venni a tv-t, hanem amúgy is kéne fejleszteni. Arról nem is beszélve hogy HD tv nélkül is működik a játék, és ha eddig jó volt a sima tv, nehogymá ezután legyen a baj. Vagy kössd rá a monitorra nem bánom. 10000 FT ért kapsz tunerkártyát és nyomhatod a HD felbontást. Amúgy is a felbontása lesz csak más, az élsimitás az marad. Fontos még megjegyeznem hogy a másolt játék (mert van ilyen magyarországon ps3 hoz) 10.000 Ft. Max hosszab távon éri még meg másolni de az is valami spórolás már. Lemegy ennek is majd az ára 100.000 FT alá és akkor majd jó lesz mindenkinek. Én meg nem hinnék a porosodó ps3mas híreknek. Ez a gép üt rendesen. Visszafelé kompatibilis a sima DVDvel. Tehát még akár a régi filmjeim is megnézhetem rajta nem csak az új ilyenszuper meg olyan szuper felbontásosat. Az emulálás javítja a régebbi játékok felbontását és szoftveresen kijavítják ezt. De nem azért már, de ha én PS3mat veszek drága pénzért, akkor nem a régi Fifa 2002 vel szeretnék rajta játszani. Nekem nem a grafikája miatt kéne, hanem azért mert sok mindent tud, és a ps2őm meg sajnos elavul jövőre...
6.
6.
Ati898
hát egynelőre nem érdemes venni PS 3

1. elégé soknak tartom a 165000 ft árt

2. nincs olyan játék ami engemérdekelne csak egy 10-12 hónap múlva és addig feleslegesnek tatom megvenni

3. hát ehez kéne egy jó kis HD TV amin lehetne a játékélmény tényleg nagyon jó.

4. maradok még a PS 2 nél, erre legalább vannak játékok amik között lehet válogatni
5.
5.
attila 1111
10 te kretén vagy szerinted megéri venni ps3-at warez nélkül szeritem nem de szerinted igen adhacc kölcsön mer akko én is megveszem
4.
4.
ios008
elég vicces a ps3, 165e, gyér feltörési lehetőségek, geci drága adathordozóval megspékelve...

most még!

de lesz idő amikor, - ha megérem még ősz fej nélkül - , amikor a blu-ray lemez nem 5e lesz hanem 1000huf, meg az iró sem 165e, hanem 30e huf :)

akkor majd, ha jó áron ki lehet chippelni ez a cucc atom lesz, addig meg szopó mindenkinek :D
3.
3.
#5: Nem hinném, h ebből hiánycikk lenne. USA-ban ott porosodik. :) Én olyat hallottam, h MO-ra ~250db PS3 érkezik. Ez mennyire igaz? Ha elfogy, tudnak hozni raktárról az tuti. A magyar embereknek a PS2 való; ez megfizethető ár. :)
2.
2.
Én akkor veszek, ha már jóval lejjebb ment az ára, és lesznek rá érdemleges játékok.
1.
1.
CULO
Tisztára olyan mint amikor a BC jött! :))) Rohamozás ezerrel! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...