Teljes gőzzel dolgoznak a Skull & Boneson

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft régóta beharangozott kalózos játéka csak sodródott az elmúlt években, ám úgy látszik, most megtalálta az irányát. A fejlesztők állítják, gőzerővel dolgoznak a játékon, de az esti Ubisoft Forwardon ne várjunk semmit róla.

Júliusban járta az a pletyka, hogy a Ubisoft azért hallgat mostanában a Skull & Bonesról, mert annak újra kellett kezdeni a fejlesztését. A játékon dolgozó Ubisoft Singapore kreatív direktorának, Elisabeth Pellennek friss helyzetjelentése alátámasztja ezeket az értesüléseket: nagyot álmodtak, ez pedig nagy kihívásokat is hozott, ami több ráfordított időt igényel.

Pellen megnyugtat mindenkit, hogy a csapat továbbra is elkötelezett a Skull & Bones kiadását illetően, és jelenleg is gőzerővel dolgoznak rajta, követve a vadonatúj elképzeléseket. Az elmúlt hónapokban számos kérdést körbejártak. Hogyan modernizálhatják a klasszikus kalóztémát? Hogyan alkothatnak menő és emlékezetes pillanatokat? Ezeknek a megválaszolásához nemcsak időre, de friss elmékre is szükségük van, így a csapatuk is folyamatosan bővül.

Újabb infókra már csak 2021-ben számíthatunk, azaz a játék biztosan nem lesz ott a ma esti Ubisoft Forwardon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...